[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
佢嗰d想法我年中都見唔少人係咁,不論係實習生定老屎忽
諗咁多做乜,諗得嚟都做完啦,成碌木咁on99又扮晒忙
起碼肯扮
雄太連扮都懶
安未性格都唔差
請受小弟一拜
鏡頭外性格係點唔知
鏡頭前日日閪口閪面
綜藝感零分
貴哥同翔平氹佢 個樣都好似食撚咗屎咁
次次山里屌柒佢都好撚心涼
我覺得幾好,應該好有安全感,安未講過佢只會嗲自己終意既人,其他只會西口西面,避免人地誤會
但事實上一開始全屋男人都對佢有興趣
廿歲都未成熟,仲有得調教
ami要人地唔show佢先緊張呀嘛
咪唔撚show你囉吹咩

聖南已經3張成哂形,無得再調教,爭好遠
好撚反感
出街做乜都苦瓜乾咁
洗唔洗咁呀 屌你
人地講到出口想成班人去,果下真係柒到
連續衰咗兩次傷心到棄game
不過條友都好煩下
一開波做夢想糾察
心諗做乜要迫人啫
抵佢無女溝
佢淨係可以溝同佢理念似既人
唔係會比佢逼癲
依加睇緊夏威夷果季 真係好睇過輕井好多
但最好睇都係B&G in the city
成日扮純真,我都好想煎巴佢
個人覺得佢本性奸險,鍾意搬弄是非去經營自己利益同形象。
翔平幾好呀,其實都唔係好樣衰啫,係Noah太屈機,同普通人比都唔差啦,而且性格又唔差,唱歌仲好好聽。我都有聽佢首rambling rose 同umbrella.
講真瑞希個身材都幾吸引 份人又幾好
做咩要搞到自己咁低賤
G
我好似同巴打你完全相反
我覺得瑞希 同ami都幾好
ami 臭閪一個 少少禮貌都無,依D唔係叫真
mitsuki雞一隻鐘意做免費雞,聽到人鳩痕就仆出去俾人扑

輕井澤只有 tsubasa同aya係好女仔
其實真人show咁先好睇,下下表現聖人咁就悶
其實那位滑雪大叔係好人定壞人?
你認為佢係好人咪好人 認為壞人咪壞人
邊有固定
我自己覺得佢都幾好人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞