[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
臭閪
諗極都唔明點解寮長聽完會扯晒旗
果句明顯係「如果你年輕5年我地或會有機但咁係無可能所以你都係收皮啦」
ami應該r晒頭 拒絕意味咁濃都打晒飛機仲剃鬚又盛
做戲啦
無啦啦又彈左個舊同事出嚟
宿舍長比意見人就幾有用
但佢自己既問題就處理到成條戇鳩咁
我理解貴哥心情喎,ami句野俾人聽到嘅解讀係如果你細5年我地就有機會,姐係你對係我係有意思嘅,只不過年齡係我地嘅障礙,所以絕對理解貴哥點解咁開心同成日擺依句野係口
咁真係解讀唔同
因為我聽到既係「如果你細5年我地就有機既,不過唔會有呢個如果囉,嘻嘻」
其實一直最鍾意美月,性格爽,又識照顧人。
noah比大波妹問訓教孤唔孤獨個度睇到扯左。
即係有感覺
年齡真係好緊要咩差十幾廿歲就話啫
男人又襟老過女人咁多
唔覺做乜要俾依啲數字限死自己 戇鳩
又話有新一季既
每個人諗法唔同既
識過女仔唔鍾意大過3年以上男仔
14號開始
我覺得有feel 但又唔想同宿舍長一齊
Agree 拎得年齡黎拒絕即係唔想人繼續追la
就好似話「如果你係女人就好」咁
唔通又以為著女人衫就搞掂咩
最新一季幾時上?
應該係「如果你細5年你做呢d野我一定會心動,但你唔係,所以你做幾多都無用」
其實係人既問題,咁講得出口一定係無感覺
個分別係:
安未覺得年紀>FEEL
我就覺得FEEL>年紀
數字真係有咁大問題咩
其實一句到尾都係feel既問題
ami對寮長既feel無強烈到可以ignore年齡呢個大cons
佢既說話都係咁既意思,就係咁簡單
真係睇人既解讀
我問過幾個女仔 幾個女仔持唔同意見

我就覺得係拒絕多D
其實就係反映你對年齡睇得幾重囉
安未係重
真係幾鐘意呀貴哥

估唔到佢會走 D女一件西過一件
又来綾其實幾好
樣又唔係差 係無波
不過阿貴哥最後好突然同左另一個示愛
不過好似都結埋婚了
其實呢個位佢都幾仆街
綾係聽到佢話鍾意辣妹type先覺得有機去追佢仲做晒主動
條中坑就一個屈尾十搵左個賢良淑德型要成家立室
臨尾同綾坦白仲好唔理人感受係咁講有幾鍾意果條女要即刻結婚又盛
綾:am I a joke to you???????
佢俾人玩完要玩返人
Aya

講笑 成個new door
男最有好感就係taka 女就係aya
好可惜
Aya 又靚又大大方方咁
阿貴哥係YouTube 畢業訪問都比人負唔少皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞