[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
扑嘢又唔會拍出嚟俾你睇嘅佢哋話有扑到,咁我唔知啦
小瀨假波
最鐘意翼b嗰pair
宿舍長同翔平依pair都好正 兩個麻甩佬成日喊
真係feel到佢地係好兄弟
幾有興趣 剛剛接觸睇邊套先?
聖南個pair走咗之後冇再追
個優衣真係勁仆街搞好多動作
niki bitch樣
Lauren bb 外型才華都係屈機 聽佢言談仲要好成熟
Terrace House Boys & Girls Next door 係第一輯,Netflix 無,要去bilibili睇 (得英文字幕)
之後三套Netflix 都有
Terrace House Boys & Girls in the city
Terrace House Aloha State
Terrace House Opening New Doors (啱啱完季)

下一輯會係東京
Terrace House Tokyo 2019-2020
佢真係雙面人到仆街...
永遠係二打一都係二嗰邊...
今季好多嘢都係佢搞出黎
係啊上年3月已經討論緊

[NETFLIX] Terrace House: Opening New Doors 集中討論
https://lih.kg/591350
最睇唔過眼係佢鍾意扮嘢,btw去過佢個IG睇,唔知係咪太多人鬧佢,佢啲po唔俾人留言
真係勁賤格,唔係因為佢氣氛一定好好多,不過亦都因為佢所以先有咁多野睇
睇緊夏威夷 好似幾正
入黎挑機
我介推大家睇戀愛巴士 亞洲之旅 第一季
有taste
聖南都好撚煩
老是常出現
初頭以為sean為出位先同翼冴一齊
估唔到到而家仲咁sweet
好似無咩邊pair一直都拍緊(得夏威夷嗰兩pair)
Arman係咪同masa散左?(上季東京)
睇ig見佢地無左互動
我最鍾意arman
咁樣反而想睇吓
睇左
相比起呢套老土少少,但都算睇得過
D人唔靚
夏威夷篇大志同知可子嗰pair好好睇知可子食蕉個幕好經典
其實聖南個樣都唔得
唔明點解d仔覺得佢正
覺得佢好扮野
未睇過應該由邊到開始睇?
安未好靚女
好鐘意睇呢個真人show
但下一季好似要2020
其實暫時Netflix 上面有三季,係冇關連,如果你想跟時間,就夏威夷,都會男女,之後到輕井澤
我當初由夏威夷開始
再到東京 然後輕井澤
夏威夷裡面d人出名d
不過我覺得內容黎講東京好睇d
唔係都會男女先咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞