[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
想問大家
究竟日本人係咁定係我本身都係仆街
我覺得佢好多嘈交同conflict根本都冇咁嚴重

好似東京一開始個捧球手佢個死因我覺得其實好小事 之後有個幾靚既關西女仔?
佢係咁比人屌 但佢講d野我覺得其實唔大問題
我覺得佢地好似玻璃心咁

再講我覺得假既位係 認真成班人一齊住 個d關係會咁直接架咩 即係會係一班人既時候同個女仔講我剩係想約你呢類 做左廿幾年香港人都未見過會咁

係唔係日本人係咁
咁多個最中意Lauren,不過太有距離感了。
拍拖我㨂悠里子、又來綾、niki
要老婆就美月、Avian
好兄弟:實里家姐
床伴就Chikako啦
夏美其實真係冇咩野,喺唔識讀空氣同個人直d。我喺日本生活過一陣,日本人習慣講野溝通中意兜七百個圈,有時好難知佢地真心想點
拍拖一定係ami,可以俾佢瘋狂閪我面
cheri做老婆,除時有帽戴
Seina情婦啦,夠拜金
覺得夏美直得濟 份人無嘢
關西人同關東人分別?
佢好似仲直接啲
睇返之後幾個關西人都有呢個問題,可能關西人同關東人真係文化唔同
Chikako 24小時都戰鬥mode真係too much
會對到厭+驚佢喺出面都係咁
Chikako出街好撚疏爽
會俾人視姦
悠里子真係好正
我成日睇個陣都會諗
如果參照返我同fd一齊住既方式

我應該每集都係焦點
同Chikako一齊我我頭三個月出唔到街,禁室xx
晚晚含蕉
哩d女仔我遇過,係會好快厭,但係過左好多年後你會好感激曾一齊過的瘋狂回憶
悠里子都會係好老婆呀,可惜佢ig冇更新了
Seina 都唔算啦,佢讓到最後先攪少爺仔
淨係覺得呢句係為咗收兵
同埋想自己有多d戲份

有集sean整咗間雪屋,大叔想入去ami即刻屌佢唔好入黎
之後大叔就醒覺咗?
ami即刻屌佢唔好入黎真係幾hurt
講到咁出面都唔醒就好可怕
a love worth dying for!
狂追緊舊版,大樹話kickboxing 要引退真係睇到眼濕濕呀,人生如戲呀,如果係電視劇橋就話佢老土,點知真係活生生的紀錄片
其實完全有乜問題
目標明確
見日本出左新一輯
其他區幾時先睇到
Vpn or 等b站
感覺夏美講野好似好多機心
開左牛肉事件第一件事出黎搶高地
又話唔應該又重覆自己無食
佢個外表同氣質好似好正
但係睇佢同啲人交流硬係覺得佢城府好深
岩岩開始睇到夏美join
暫時覺得佢都無乜野 係講野真係直 同實里好有tension
但實里都係嬲9就自己黑面又唔同人講
係咪d日本人都係咁傲嬌一定要人識讀心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞