[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
我覺得REA(L)OVE都好睇,每個人都有啲黑暗面
都係喺netflix有得睇
其實呢d係唔係全部都係做戲架? 全部都係假既?
睇左2集.... google左Sean IG知道佢同Tsubasa一齊左冇睇了
香港netflix黎講係
但terrace house 既歷史係咁既

Boys and Girls next door - 湘南
Closing door - 湘南電影版
Boys and girls in the city - 東京
Aloha - 夏威夷
Opening new door - 輕井沢
Netflix有無得雙語字幕
呢套好頂癮
最好笑係男主持成日寸9女主持不倫出軌
自己劇透自己做咩
夏威夷篇yuya同avian係咪散左
應該係,大家ig都冇再見到合照
夏威夷呢個地方太渡假feel,令成個節目加分
但可能多數唔係當地人,成日無無聊聯冇嘢好做咁
喺日本拍嗰幾季生活化好多
應該一半半啦 唔係既話點會做戲做到結婚

鍾意睇東京呢班男人啲友情。
半田先生型到,佢臨走果日睇班roommate 整俾佢果張卡流哂眼流咁。

另外有arman呢啲酒友一齊應該幾開心。

廚房佬就麻麻啦,都唔明點解咁frd
terrace house換人個系統太怪,其實應該一換就換走全部人
水曜日downtown 個 monster house 先頂癮
Yui同Aoi兩個都好難頂一個八婆一個廢人一齊幾襯
係,最好笑係佢地評論啲參加者,仲同佢地起花名
主持都有公開左嘅衰野,夠貼地
小淳
男女糾察隊
Netflix 都市男女睇到一半
已經feel到有大綱,鏡頭既安排係有悉心去準備一個故事,每個階段比唔同角色既時間勁懸殊
有d地方有埋植入式廣告,多數係景點
原理同明星炒緋聞做宣傳一樣
觀眾鍾意睇靚仔靚女,卿卿我我既愛情真人show
有d靚仔靚女既工作又需要炒高知名度,例如都市男元老既模特兒實里,明星髮型師達也
觀眾參加者各取所需,用追劇既心態去睇下囉
不過都市男女我對「演員」慎,美月同跳舞大叔有好感過個pair「男女主角」好多
真係好懷疑有無劇本,乜有人會gel晒頭訓教,係屋企都著到出街咁
Real love 個feel真啲(應該話feel到啲人點戴面具)
加上迎合晒「睇人仆街最開心」嘅口味
有幾條女真係好bitchy
不過呢套野唔可以劇透,完全唔知點介紹人去睇
Agger 人物性格貼地好多
LarenTsai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞