[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
輕丼澤間屋太正
同in the city一樣係東京,呢間好似真係差好多,連泳池都cut埋,無buget?
覺唔覺小綾好似楊文蔚
未影晒全屋姐
個廳咁細,一睇就知縮水,間屋唔會大得去邊,我估右邊燈位係大門,樓梯底度門係playroom,二樓就男女房加廁所,左邊女人後面就廚房加飯廳
好撚扮野,勁憎佢,雖然幾好樣
日本文化係咁,就算換做結衣BB都會係咁既結果
講親甜野時佢都會擺明扮傻,已經同小山會不停黑化啲member一樣,
係個節目既固有gag我又覺得ok
結衣最多咪唔參與討論
唔會喺度主動扮無知 驚訝情侶會扑野咁嘅口吻
佢拍劇都演哂kiss, 搞嘢呢d scene啦 雖然係好mild
睇到優衣同noah搬入黎
哇屌你老母優衣真係好撚煩 死臭雞
煩9住晒又扮清純搬是非
每次出場都想兜巴星落去
優衣係我netflix3季入面第2憎
好好睇!
你睇埋落去就會更加覺得佢係仆街死臭雞
最尾果幾集條臭雞真係好撚賤
好奇一問第一憎係邊個?
睇到佢失戀之後就已經好頂唔順佢
人地noah鐘意唔返工咪唔玩 關佢撚事 噸起個款指指點點 又唔係佢邊個 無人想知你點睇囉煩雞
之後仲要搵翔平篤背 真係死臭西黎

已經好頂唔順見到佢個死人面癱造作樣就想飛
我睇到麻由走
我頂 優衣真係極度恐怖
一開始扮清純 呃埋班主持人
之後知道noah對麻由冇興趣
個奸樣即刻出哂來
仲要明裡暗裡都恰鳩麻由
之前仲要扮可憐扮victim搏同情
一知麻由無機就高姿態到 勁x10000000死臭西
雖然麻由比較積極進取
但冇做過啲好似佢咁偷雞摸狗嘅事!
佢走去同宿舍長悄悄話完 出到來係咁笑 仲擺哂高姿態 仲要講大話 呢幕真係經典

講真 麻由大波已經贏啦
優衣面又大又唔靚 心腸仲要咁惡毒
屌果幕真係經典
好彩最後noah都無揀佢 我個心涼到
屌Noah都係打靶仔黎
翔平岩岩先失戀仲ヘラヘラ咁係人地傷口灑鹽 cls
係東京果季嘅夏美
嗚嗚我未睇到呢到
而家睇到露營 翔平同堅南咀嚟咀去好好feel
未知點解溝唔到聖南
$$$$$$$$$$$
呢個節目唔應該預noah玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞