[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
瑞希個ig好撚正
5月播啦
話做廚師但煮嘢唔掂
人地叫你洗咗碗先又當人衰人咁
被說教又有自己一套
淨係嬉皮笑臉
成季最廢係愛大同埋佢
唔識煮野先係硬傷
你話煮野食好勁,人地即刻話你藝術家性格

仲要比人恥笑羅返一開波起超市聞野食個段扮型其實唔識分
都會男女中段好悶
其實應該早兩星期已經住緊
係啦,應該拍緊
Agger 基本上有佢出場都係望住佢咁濟
仆街
個由衣好撚心計
發現日本人真療好勤力
好多事情都親力親為
垃圾港女一味想做雞等人養
拖手500
日本妹做雞仲多啦

翼牙b同河國榮散左
講得好啱 次次見到聖南都唔想睇 假到仆街
新一季咪撚又出返嚟呀
佢想出嚟都唔受佢玩啦
不過有佢係度,個節目係好睇咗既,識控場識交戲
佢啲戲多到錄影廠啲人都喺度笑佢
不過講真有佢喺度啲人際關係進度真係快好多
不過都多得Noah 翔太先可以脫險 如果唔係真係送羊入雞口
佢地都成日話邊個邊個好少做家務
我係睇完發覺日本人都幾多黑暗面對佢地嘅印象毀左
因為我早幾日先追返
剛追晒輕井澤篇,見到sean同翼冴最後散咗真係好sad,
開頭最好睇,翔平走後開始悶,阿貴哥走埋重悶,
好彩有優衣條臭雞掀起高潮,同估唔到佢真係比aio食咗,
之前有幾幕aio想攬佢啲勁厭惡,可能最後無橙唯有執個桔,
同後段肥仔真係好用心追利沙子,勁想佢成功,
可惜都係被派好人卡
翔平同肥仔一樣都好有心 表白會去教堂買埋花

個人最鍾意 海斗
覺得海斗份人幾好唔造作 對鍾意嘅滑板又認真 天台滑板場proposal英文又會照去學
最緊要係後尾啲是非八掛 又唔會去介入
唔似得個Aio男人老狗都叉隻腳入去
但翔平同noah拍埋的確輸咗,好難怪聖南揀noah,
海斗人係幾好,不過樣柒咗啲,
比我係佢會食埋maya,之後long d之後先算

Aio要食是非精優衣,咪投其所好幫佢搞是非
海斗又唔係咁7姐 起碼好樣過愛大…人又唔錯咁
Aio 要放棄踢職業,諗都諗到個人幾廢
佢上唔到一軍就知廢喇
佢介入女人是非呢下真係唔掂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞