[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
日本人從小嗰家教社會禮儀,簡單「係」同「唔係」都可能會兜幾百個圈都未講到,比較難知佢真心係點,朋友都分好多層,要打到最入先開放鬆對話
依樣真
里實唔笑同微笑個樣黑過墨斗
終於追晒bgnd ,尾段假到西,借位kiss 都出咪,拍電視劇咁
我覺得美咲同光果段幾好睇
勇氣果段都係
勇氣表白果part拍到好有feel
NG左好多次架,睇摩天輪個鐘就知
美咲同光表白時個首歌(Netflix 版)好好聽,可惜唔知歌名搵唔到
有新season
多謝巴打 好能正
Thanks 巴打 ar
可惜itunes 無呢首歌買
最恐怖係被人踢爆前觀眾完全唔知,諗番起佢地之前d戲幾嘔心下,又話當人係阿妹,另一邊就話要拍拖先可以拖手,講到勁純真,仲浪費組員同佢地分析比意見。
都係貪理子無知未有主見諗住呃蝦條,理子原本中意係鬼仔架
實里其實唔係好識同女仔相處咁
一開波都無啦啦係要自己訓廳搵戲做咁
佢由速人係餐廳鳩等
睇得幾爽
睇到夏美同亞曼煮飯比內原同實里刁難果段
下屌呢對情侶真係麻煩西黎架喎
內原當自己道德糾察隊咁 人地鍾意點關佢撚事
實里都好撚西喎 有不滿又唔講 又質問人人地答左又唔應
反而欣賞夏美有野就講唔收收埋埋

頭盔:暫時
就快
哩對情侶都係麻煩架,一齊左又賴喺terrace house 唔走,阻住兩個新人位,話驚唔一齊住易分手,最後結果咪一樣玩完
TH 出左咁多對情侶你地中意邊對?我最like大樹同美和子這個組合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞