[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
淨係睇咗新呢輯 睇到貴哥走
見到樓上講優子扑野又想繼續睇

不過啲女全部都好怪
瑞希搵前菜做sp
安未 收兵 日日西口西面
聖南 老雞
麻由 拜金
優子 攻心計 扮撚晒野

得翼係性格正

男就 貴叔 翔平 sean 3個都好正
利害
ami有咁衰咩
一路都講嘢好直(直到唔岩做呢行)無誤導人
反而係叔叔FF好多(eg唔直接理解段說話 覺得係暗示緊有機、只係想佢個樣後生啲)
兩個淨係見靚就衝過去話好鐘意 𡃁仔咁

翔平係好嘅朋友 但係同女交流/read signals都幾唔掂 聖南個樣咁不安都繼續強吻人
安未 見貴叔同聖南傾計即刻走去男仔房話想滑雪
佢自己都講 佢鍾意唔注意自己嘅人 個人一注意自己就唔會再鍾意
同埋佢講野唔係直 係唔識理人感受 我覺得唔關娛唔娛樂圈事

翔平都好慘 雖然話佢強吻 但係聖南又冇say no , 的士都繼續錫
我覺得佢係有Feel到Noah冧自己先拒絕翔平

當然貴叔同翔平都係狗公咁架啦
佢ig係咩?
Why ?
Google 睇到呢篇野 唔識日文 所以唔肯定

https://windy-windy.net/tamorimisaki?page=2
翔平好慘
有冇翻譯
noah 有d 微表情好似馬子仁怕怕醜醜咁
終於睇完
優衣真係好撚仆街 搞是搞非 臭雞扮純情少女
我覺得佢一早唔係處 再講大話 作Nigger 自己打飛機冇插補鑊

滑板仔個Pair好可惜 Long D 冇得一齊 Follow吓佢地ig 睇吓下年會唔會一齊先

肥仔都慘 不過可惜利子得感激之情 就冇愛情
原來youtube 有好多獨家未公開片段
唔識日文
夏威夷同東京好睇過輕井澤
東京半田好屈,人生導師咁
夏威夷頭有少少悶,大志入左嚟之後就好睇,仲有niki同guy果pair都好睇
Lauren, Niki好靚,Naomi都唔差,但我最鐘意智可子
不過論環境都係覺得輕井澤最靚
No one's gotta hold on time
netflix d 歌唔同係 bililbili d 歌?
最正其實係特林德爾
勁Cute
由輕井澤追緊第10集
岩岩雄大佢地走
留個名
優衣好煩膠 成日搞埋啲小動作
雄大真係抵集集俾人屌
Mizuki 咁快走好可惜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞