[Netflix] 日本實景真人show「雙層公寓」荒唐而又令人欲罷不能的男女關係

1001 回覆
533 Like 21 Dislike
我覺得最好笑係睇主持講野
睇左好多集,覺得一時真一時假
D參加者的ex 又會肯上電視比你拍
覺得有點奇怪
咁知有cam 比我都執靚仔自己
內容就覺得係有哂故事大鋼比佢地 再自由發揮咁
兩個仲好sweet
Avian嗰pair散咗
Taishi向咗Chikako求婚

近嚟見sean佢地互動唔算多
可以始終都算係long distance (雖然都係喺日本)
瑞希 炮友 攝影角度好清
好正呀呢套
不過d人真係個個都好gap
廚房佬真麻麻
佢同個高中生果part真係假到離哂譜
但係好奇怪反而佢算係同哂咁多個演出人keep住聯絡咁滯
美月我係女人都覺得佢幾正
美月我睇ig似乎屋企有d錢
日本人有幾可生日一家人去Bali過
我都覺得美月好正
仲諗住佢同arman有機
點知arman俾亞里莎flirt完落左坑對美月無興趣
搞到美月要同跳舞仔雙雙敗走,好慘
優衣大仆街 成個小學雞咁搞分化又扮清純 明明食開黑腸
同問 好想知利沙子其實份人係點
聖南唔係成個阿梅咁樣咩
我想問未睇過應該睇邊套先? 見Netflix得16 17 18年
最好睇都係<都會男女>
是非多到呢 最後個混血終於成功
睇左幾集
雄大個種唔成熟其實好唔自然 啲告白好似背出黎咁 眼淚又必唔到出黎
睇緊最後幾集 yui真係好八婆 成日挑撥離間
新一輯黎講係 但係比起對上兩輯lauren 女醫生嗰啲真係屌打安未
好想做Naomi
呀貴呀
睇足咁多集 個故事最順係睇 Boys & Girls in the city
過左成年好多細位都記得好清楚
有時係ig 碌到佢地 好容易記得劇既一舉一動
但新果套真係好悶 又無咩交流 好多黎一陣就走
好期待2020果套tokyo 係番城市到做真係正好多
睇咁耐真係得女醫生最GFable
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞