羽絨/風褸/旅行用品討論[11](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
我見佢有隻係The North Face Gotham Gore-tex
有無分別?
呢個天氣邊度有得試Kappa Hoody
https://www.thenorthface.co.uk/shop/en-gb/tnf-gb/menis-gotham-goretex-jacket-33hb

無分別, 佢識飛都唔會用咁既價錢買550 fill 既羽絨.

呢個天氣要搵kappa hoddy, 我真係唔知, 睇下有無其他巴打知.
有個ARC'TERYX 公廁袋水貨
去818果陣濕哂 防水布爛左好多 有無得寄返去加拿大搞
有無巴打罩骨kathmandu嘅野?多數幾時有折?
買過電話打五筆手快揀錯哂啲字
想問Arcteryx Gamma LT 應該跟atom Lt size?
新手想問Zeta SL 係咪2018年出既新款?
x
想問下香港有無呢件買
你係香港點上https://www.beams.co.jp買野? 之前試過用香港visa信用卡好似唔得
有冇ching幫手代運到Patagonia? 用唔到集運送黎香港...
你不如打去Overlander同沙木尼問吓
去樂天訂咪得
唔用奶共shipbao,有咩集運好?要有埋歐洲地址
想搵對平嘅防水gore tex鞋有冇推介?
我件alpha sv 頂帽 較鬆緊條橡筋斷左

先一年都冇 係咪冇得救
2400一件Beta SL Hybrid 算唔算平
寄去原廠維修
Merrell夠平
其實成個Brand美國官方價七折已經係靚價
終於等到US$199 入左件Atom AR
恭喜晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞