羽絨/風褸/旅行用品討論[11](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
其實唔係一年滑幾次嘅不如租啦,一嚟成本低,二嚟唔使搵位擺
損耗大?
我上次著beta ar滑,如果長返少少就very good,大炒既時候試過有雪入左屎忽
啲價錢係米美金黎架?
HKD
幾$入手 想入ARRO 22
20000yen
真係冇乜 xs架wow d嬲。 有冇矮巴 會買女裝
165 但身都叫橫
想入件Atom AR size s 仲未等到靚價
eo[img]https://na.cx/i/WbPAnJu.png[/im

有右手邊果隻想放
有意留tg
thanks

補多幾張相
下個月行槍,仲未買行山鞋
因為腳痛,所以鞋款偏向買厚底
有咩介紹
同問
有冇巴打有著Canada goose?
係樂天睇中左件
但唔見呢度有巴打評價佢地既product
貴得濟掛
羽絨買一件可以著好多年貴少少都唔怕既
同埋我睇中果件去返官網買都係3千6左右
仲平過上面件alpha sv
問題係想知評價係點
我知有好多蝗同㗎仔吹奏canada goose
想問下呢個時間可以去邊度試 Arc’teryx 既Kappa Hoody?
有無巴打比較過 The North Face Gotham 同Kappa Hoody?
巴打你知唔知個網show 鞋既size 係US 定UK?
佢呢對得6/6.5 唔肯定
我想問有咩牌子係用GORE-TEX做既褲推介下
見到Arcteryx個條褲係可拆式 唔多like
同埋想問點解冇咩人講ALPHA IS依件衫
個個都講ALPHA SV
我見ALPHA IS係ALPHA既保暖版
Gotham Jacket III

https://www.thenorthface.com/shop/mens-gotham-jacket-iii-nf0a33rg#hero=0

550 fill , 1.4kg. 係kappa hoody 既差唔多一賠重, 但係又用低質550 fill 羽絨. 唔係同一水平既野黎.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞