羽絨/風褸/旅行用品討論[11](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
師兄岩,係SL
巴打我想問你個隻專洗防水衫既洗衣液係不死烏有冇得買? 定係是但一隻都得?? 唔該
會去島上面3-4日,每日大概 有 4 - 5 hr 係遠足tour,
擋風hard shell 用 bigpack呢件 可以嗎?
Spec
100%聚酯纖維2層貼合防水面料
防水度: 10,000mm
透濕度: 10,000 g/m² / 24 hrs
內膽Primaloft Sport 100g
有無巴打知香港邊度有賣arcteryx專用洗衣劑同防水劑?美國搵人運好麻煩
houdini spheric parka 點睇
我意思係想搵arcteryx自己出嗰隻
平放一件atom ar 黑色中碼買大左
旅行著過一次
https://t.me/TKKKLO
搵過,無
計畫最早出年年頭去負十幾度,大風,24小時都唔會有太陽ge地方
會睇極光同行冰川,唔會Camp
第一次去咁凍ge地方
好想知點樣著先會防風保暖

睇到Columbia有outlet,其實佢依家做兩千幾ge 三合一做最出個層係咪已經好夠
負十幾度
睇極光
行冰川

著Columbia
仲要著Columbia都兩千幾
咁要點準備
首先準備好多錢,買衫條數好恐怖
徵一件arcteryx kappa 黑色 size S
如果Atom LT著M,AR著咩碼?
有無巴打借Patagonia vip用下
heat tech #1
你睇番呢個post 既頭post 我係點着.

columbia 3合1 係肯定唔夠暖.
AR regular fit, 你預 AR S碼會比 LT S碼 大半碼。

利申2件都有。
我想問Arc‘teryx同一件衫 唔同年份 設計都會有唔同?
唔同年份 隻色同名 但實物都唔一樣
beta SL Hybrid
240usd 諗唔諗得過 同埋有冇巴打試過保養
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞