羽絨/風褸/旅行用品討論[11](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
11 Like 1 Dislike
想買Goretex風褸 筆直1500 有無推介?

暫時睇中The North Face 呢件
https://www.backcountry.com/the-north-face-apex-flex-gtx-2.0-jacket-womens-tnf04aw

最新有3.0 不過就無特價
今日去左ifc不死鳥
原來beta sl 已經停左產
我估你搵呢d 舊款既 north face goretex 褸係最容易meet 到你target.

你上面個件以咁既價錢真係幾好.
香港着多的話, S size

外過著的話, M size.

香港其實你好少會笠好多層係裡面........s Size 我估夠做. 旅行就肯定M size...
Mont bell 價位係咪都差唔多?
我唔介意舊款但要性能有返咁上下

以前聽人講north face 賣牌子only 唔值呢個價 性價比低咁 所以想問下

借位放件衫
BETA SL HYBRID S SIZE
全新,但左手手袖有撻漬
$1200
https://t.me/hc1217
全新又點解左手手袖會有撻漬呢
因為買反黎已經係咁
1200蚊又抵
隔離post d 人講話用呢枝去油漬
btw無搵過goretex 啱唔啱用
巴打去藥房買上海扇牌洗衫皂
搽喺啲漬度,再開皂水浸返一個鐘,睇吓洗唔洗得甩先啦
已tg
外國網好多都無Arcteryx既加細碼
件衫唔搞啦,反正我都唔岩著
留比下個巴打努力
想搵beta sl hybird m size一係有size無減價,一係有減價無size
我又覺得唔一定要買佢嘅
比佢好但價錢唔貴嘅大把
香港都少見
係 想要隻色mk都無番xs
岩岩係東京番黎, 去左河口湖,有落雪.
好在有 Permafrost Light Down Parka
真係保到暖同防風
有無介紹
Klättermusen
防水力同gore-tex一樣,香港仲要少人着,而且最平見過二千落樓
好彩我果陣唔夠你快手
lm等下次big sale
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞