[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得

明明佢已經算近年帶得唔錯既領隊

洗最多錢係佢同米赫

今季叫洗左咩錢?
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得

明明佢已經算近年帶得唔錯既領隊

洗最多錢係佢同米赫

今季叫洗左咩錢?

意乙神射 sosa gomez都唔係教練意思 有鬼用咩

洗最多錢係佢同米赫

今季叫洗左咩錢?

鳩頭佬重量唔重質
今晚隔離街好大機會屌打埋屌帥

嬴埋可能神奇奪冠

洗最多錢係佢同米赫

今季叫洗左咩錢?

鳩頭佬重量唔重質

仲要唔係平

嬴埋可能神奇奪冠

已經唔知幾多連勝
練下後生仔, 等賣左盤先算
大隻仔又助攻
中場真係好緊要
大隻仔又助攻

如果有錢真係想打包哂 A.Gomez同大隻仔
大隻仔又助攻

如果有錢再唔止買呢d質素
那有錢

對面街Joao Mario 40M 勁撚到
大隻仔又助攻

那有錢

唔比錢根本無得搞, 連個BADELJ都搞唔掂, 唔係盧卡仔爆SEED幾個月仲核突

那有錢

唔比錢根本無得搞, 連個BADELJ都搞唔掂, 唔係盧卡仔爆SEED幾個月仲核突

就算真係中資科水
當真係有300M 分三期扔落黎
執完可都係歐霸質素
睇下NapolI 國際同羅馬既進攻就知依加我蘭幾撚廢

又失分

那有錢

就算真係中資科水
當真係有300M 分三期扔落黎
執完可都係歐霸質素
睇下NapolI 國際同羅馬既進攻就知依加我蘭幾撚廢

飛機仔個戰術改造都見成效, 但你D人質素就係咁多, 人地D人高質咪可以進攻足球囉, 我地想要D人都比佢地買晒, 仲要唔一定正選, 中場我地控制唔到已經難打, 左右閘傷左無得支援又係難踢, 屌仔又傷埋, 反而巴卡係呢個情況就唔多啱踢, 仲要大脾氣
完全無晒心機
歐賽資格
大隻仔又助攻

那有錢

joao mario唔見得勁a gamez 好多
大隻仔又助攻

那有錢

joao mario唔見得勁a gamez 好多

比什麼
我蘭那有錢
睇見人地拿玻里啲進攻簡直天與地....我蘭遠射九成飛機,單刀七成唔入.....點解個個黎到米蘭都變到咁...
Costacurta: "Montella has to leave Bacca out, not for his reaction today but for what he is doing. he needs to give space to others."
嘩屌你又話踢得好創造好多機會
平行時空?定係佢講緊森多?
嘩屌你又話踢得好創造好多機會
平行時空?定係佢講緊森多?

我地真係好多機會喎琴晚 係死都入唔到咋嘛 其實我地成日都屌打人但入唔到波 比人兩三野就搞掂

啲機會全部都係輸12碼之後先出現
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞