[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
屌你老母狙真係仆街死啦黑撚到....

唔係第一次啦

我知但真係好撚火,仲要出面個公海post串柒柒...

開口埋口乞衣
屌 知你地有錢過數啦

其實好撚心班蛆狗啦
米蘭呢兩季都已經大大舊錢扔出黎買人
你話公海d人唔睇意甲佢地無知都算
蛆狗睇開意甲都講得出呢d說話

好似係上季先扔80m出黎
今季20m都好似無
其實真係幾乞下
作為班霸黎講

咁唔係季季都要洗大錢買人既啫
得罪d講,三四年前既米蘭就真係肉酸既
呢兩季都叫似樣啦

人腳其實幾差下好老實講
三線都唔完整
所以今季有歐霸打真係滿足

咁米蘭連續幾季連歐霸都無得打.同之前就係梗係無得比
屌你老母 我寧願Bacca果球唔計都好撚過輸呢d波
呢d波真係嚴重打擊士氣
呢d波真係嚴重打擊士氣

依家士氣應該高漲先岩
公海post講咩都可以接受 不過見到中資真係好礙眼 dklm
呢d波真係嚴重打擊士氣

巴卡個球sky話岩岩好無offside
下個post係咪叫狙死全家
呢d波真係嚴重打擊士氣

依家士氣應該高漲先岩

成班屌緊蛆緊係高漲
但事實就係無左一分同歐霸資格又差左截
呢d波真係嚴重打擊士氣

依家士氣應該高漲先岩

成班屌緊蛆緊係高漲

其實都無預贏
只係嘈輸球咁嘅波姐
呢d波真係嚴重打擊士氣

但跟fifa個定義對番公海張圖我又覺係越左既
呢d波真係嚴重打擊士氣

依家士氣應該高漲先岩

成班屌緊蛆緊係高漲

可能當拿仔因為依場唔去蛆呢
少睇意甲就柒少陣啦,有睇開都知祖記上番意甲之後成日都被球證針對,係呢幾年好番少少
笑撚死人咩
少睇意甲就柒少陣啦,有睇開都知祖記上番意甲之後成日都被球證針對,係呢幾年好番少少
笑撚死人咩

捧得蛆個啲有幾多個有腦
呢d波真係嚴重打擊士氣

sky 張相睇就啱啱好
呢d波真係嚴重打擊士氣

依家士氣應該高漲先岩

成班屌緊蛆緊係高漲

其實都無預贏
只係嘈輸球咁嘅波姐

你啱 實力差距

Sky also says there was no offside in Bacca's goal.
呢d波真係嚴重打擊士氣

sky 張相睇就啱啱好

好似話離撚左腳個波
藍色線個張
呢到冇外戰部
呢到冇外戰部

家燕
不過見到巴卡咁好火係好事,起碼個態返緊黎
呢到冇外戰部

家燕

家燕媽媽好似伊巴走左後收左皮
見到蛆仔咁撚串我呢d cdrom都忍唔住
今場最唔抵係見到當拿仔上哂身都要最尾輸d咁既波
有一刻以為佢會撲走埋個12碼做英雄
怕閪佢咩同佢開火
反正又唔係得我地受害
怕閪佢咩同佢開火
反正又唔係得我地受害

屌你老母連拿仔都黑
做乜鳩國米, 羅馬, 拿記手足四線全屌
做乜鳩國米, 羅馬, 拿記手足四線全屌

忍埋忍埋一齊上水屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞