[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
推一推

今星期又睇berardi表演
今星期又睇berardi表演

手下留情
唔好炒咁多
Fabio Cannavaro wants Bacca at Tianjin Quanjin. They are offering him €12m/year and a bit over €30m for Milan [Sky].

Sky add that Bacca is not convinced about joining Tianjin right now but there is still time until February 28.

心情好矛盾
Fabio Cannavaro wants Bacca at Tianjin Quanjin. They are offering him €12m/year and a bit over €30m for Milan [Sky].

Sky add that Bacca is not convinced about joining Tianjin right now but there is still time until February 28.

心情好矛盾

正啦

大家有冇掛住蒙隊嘅蓄力斬同中場放題?

呢個係壞消息

呢個係壞消息

冇位你踢呀

心情好矛盾

正啦

放得過

呢個係壞消息

冇位你踢呀

米蘭舊將邦邦回到意大利力戰首都狼
米蘭舊將邦邦回到意大利力戰首都狼

仲有一件
傳米蘭既蘇利安奴
邦隊一上場就收羅馬皮
邦隊一上場就收羅馬皮

廿年邦迷
唔知邊個上個禮拜吹奏意甲隊打歐戰幾好
廢撚
我地贏費倫唔係我地復甦,係對面太廢
Sansone傷咗點咩
係黃潛好似好耐無出過
Sansone傷咗定咩
係黃潛好似好耐無出過

對我地廢好啦,出去廢又冇歐戰分又樣衰

唉主場比人cup 4球真係柒到
人地德甲排11

唉主場比人cup 4球真係柒到
人地德甲排11

執柒左去啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞