[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike

殘陣

Zapata will be the captain in the absence of Abate and De Sciglio.

殘陣

Zapata will be the captain in the absence of Abate and De Sciglio.

沙膠自己都估唔到會有做我蘭隊長既一日
話時話其實搵沙膠踢右閘會唔會好少少
Sampdoria Xl (4-3-1-2): Viviano; Bereszynski, Silvestre, Skriniar, Regini; Barreto, Torreira, Praet; Fernandes; Quagliarella; Muriel.

兩閘都唔係正式閘

兩閘都唔係正式閘

點解得爆佢幅相與眾不同D
#ACMilan subs: Storari, Abate, Calabria, Gomez, Vangioni, Honda, Locatelli, Mati Fernandez, Poli, Lapadula, Ocampos #MilanSampdoria
Bertolacci will be the regista, while Sosa will play as a RCM. #Sky

咁玩啊

兩閘都唔係正式閘

少睇我地既可能以為飛機仔係勇於創新既教練
沙膠
沙膠做隊長乜料呀

呢堆人係米蘭最耐係佢
沙膠做隊長乜料呀

呢堆人係米蘭最耐係佢

唔緊要啦 呢場都柒嫁啦
早場+殘陣
應該係343黎
當拿神
放心,只是技術性調整
大家繼續J爆佢屌大帝
大帝成堆花生係屋企等睇蒙帥聽日又死狗咁款
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得

明明佢已經算近年帶得唔錯既領隊
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得

洗最多錢係佢同米赫
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得

洗最多錢係佢同米赫

佢地兩個都算帶起左唔少年輕球員架啦
下場對老鄧
都係贏唔到多

咁就差唔多又炒得

洗最多錢係佢同米赫

大陸佬應該未有錢炒飛機仔

洗最多錢係佢同米赫

大陸佬應該未有錢炒飛機仔

買完應該可以索性執柒咗佢少個球壇笑話

洗最多錢係佢同米赫

其實真係咁岩食正依一代勁
早幾年上到一線嘅得奧巴美羊同大米安
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞