[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike

學你地話齋,還息咋

狙都學人收息?

你地乞衣都收得啦,橫掂求其鳩up架啫,祖記降埋班上番嚟都仲係還緊之前d息咋嘛,呢d息都藍球街場嗌foul一樣,任嗌架喎

邊度有人咁講, 依家講既係近年既黑哨

近年米蘭一定冇黑啦

邊有你地咁有代表性

呢樣真
講真黑哨隊隊都有,但零零舍舍有隊可以多到咁真係過份嘛

咩隊隊有呀! 人地唔認自己有架 你係咪好好打呀而家
祖區無人到要過黎撩交嗌,見到都覺得心酸
屌你老母狙狗收皮啦,年年靠黑哨仲夠膽去人地個post吠
祖區無人到要過黎撩交嗌,見到都覺得心酸

垃圾賤種狗黎人地post撩交嗌
收乜撚野息呀,你不斷黑鳩人地好似無撚還過咁
撚兩嘢就嬲撚到呢 係喇係喇,乞衣冇黑哨喇,唔好嬲嬲豬

小學雞到,跌落地都要楋返揸沙

自己黑撚到閪咁都仲有面話人 人唔笑狗都吠
嬲咩撚姐, 我地有野輸咩
似係有傻仔入黎MON POST跟住嬲豬

唔好笑啦

明明自己MON撚到嬲又要出聲
真係唔知邊個撚邊個

唔好笑啦

真係唔知邊個撚邊個

學人發爛渣,陣柒味出唒嚟

唔好笑啦

真係唔知邊個撚邊個

估唔到我地個垃圾post都有柒頭黎mon仲要玩臭蟲論

話悶入黎搵交嗌
mon撚左幾耐, 終於搵撚到位入鳩我地

唔好笑啦

真係唔知邊個撚邊個

估唔到我地個垃圾post都有柒頭黎mon仲要玩臭蟲論

話悶入黎搵交嗌
mon撚左幾耐, 終於搵撚到位入鳩我地

無人討論狙,難得有人討論咪過黎取下暖囉
btw係邊個比負皮
btw係邊個比負皮

蛆狗偷偷留下負皮
btw係邊個比負皮

蛆狗偷偷留下負皮

岩岩我都比左個
等佢無咁7啦
求其貼條link就引到隻狗入嚟俾我哋燃
求其貼條link就引到隻狗入嚟俾我哋撚
條蛆狗死返去蛆post 自己打j 啦
嚟搞事做乜?
祖走入黎做咩 冇人討論咪學德甲咁開個意甲post囉
條蛆狗死返去蛆post 自己打j 啦
嚟搞事做乜?

人地好撚得閒架OK
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞