[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
The transfer is being held up partly because the Chinese embassy in Rome disapproved of the warm welcome to Milan for the Dalai Lama in October, according to people familiar with the situation. In addition, China is redoubling efforts to encourage domestic investment in a bid to prop up the yuan.

唔比走資就算啦,又係度搵藉口
The transfer is being held up partly because the Chinese embassy in Rome disapproved of the warm welcome to Milan for the Dalai Lama in October, according to people familiar with the situation. In addition, China is redoubling efforts to encourage domestic investment in a bid to prop up the yuan.

唔比走資就算啦,又係度搵藉口

幾億已袋,理撚得你
睇黎又推遲一個月
如果真係賣唔出真係球壇第一大笑話

留番1/4 講

唔洗驚
意假無人理
原來小明隻眼咁傷,點解d閘成日好完一件又傷一件

留番1/4 講

無限一億,訂金都夠數買
賣盤同買人都係咁好笑
而家咁睇 賣到盤又係食屎 交易完分分鐘無錢嘅
賣唔到繼續比淫蟲同鳩頭佬揸旗又係繼續食屎
而家咁睇 賣到盤又係食屎 交易完分分鐘無錢嘅
賣唔到繼續比淫蟲同鳩頭佬揸旗又係繼續食屎

點解隔離街買人無呢個問題嘅?
呢次我支持淫蟲呀
屌你老母傾掂先搵我啦,推到你老母未日咩ON9, 無限期等呀
垃圾支那佬阻撚住哂
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

反正錢已袋, 你咪唔好買囉
窮慣
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

收完違約金 續完啲後生約再窮幾年好過 一陣班撚屌支那佬玩玩下冇錢 整撚到破產就真係仆街
點解阿bee 唔入股?
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

收完違約金 續完啲後生約再窮幾年好過 一陣班撚屌支那佬玩玩下冇錢 整撚到破產就真係仆街

簽左如果最後中歐買唔到要賠比老貝喎
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

成件事都好騙案feel 到最後成班騙徒現形真係有得賠?
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

咁樣賺違約 我地冇蝕
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

好似賠全數
其實有賺
點解阿bee 唔入股?

唔好再講bee ok?
買之前已經比人爆咗條友根本無錢純粹炒作自己
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

一貫支那作風
搭雞棚再引大水魚
人賣盤我賣盤,柒完一鑊又一鑊
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

所以呢單野真係支持淫蟲
屌你係個fund比足時間你,仲講價
屌你老母街市買菜呀
呢次我支持淫蟲呀
垃圾支那佬阻撚住哂

真係唔掂 收違約金

窮慣

簽晒法律文件 唔到佢唔賠
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞