[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
新post叫咩名好

四雄齊屌黑哨蛆
新post叫咩名好

四雄齊屌黑哨蛆

梗係 祖記死全家
新post叫咩名好

四雄齊屌黑哨蛆

梗係 祖記死全家

題外話

祖記個post幾時先有得諗新名
新post叫咩名好

四雄齊屌黑哨蛆

梗係 祖記死全家

題外話

祖記個post幾時先有得諗新名

人地隨時嬲豬 未爆post就開新post架
繼續世界大戰

各位手足真係算啦
屌佢老母都腦裝屎
佢貼藍色出黎好似一定岩咁
我地貼黃線個張criticise佢講到sky sport又一定岩

點屌落去, 痴撚線

電話門個單就一齊7啦, 嘈乜春啦, 大柒小柒咪又係咁柒

重有唔舉手嘅手球就唔係手球

咁好難傾落去真係
屌落去佢地沉哂落自己係正義之師個世界度
嘈落去無意思, 反正都輸左, 嘈下又唔會嬴番

有時比狗吠係認唔住 撚夠咪收手

駛撚俾面蛆狗
出晒法寶先贏到就好心躪番狗竇算啦
仲要出黎串

佢地真係當正自己無黑哨然後聲大夾惡果下先好野

隻性慾殺狗黎
繼續世界大戰

各位手足真係算啦
屌佢老母都腦裝屎
佢貼藍色出黎好似一定岩咁
我地貼黃線個張criticise佢講到sky sport又一定岩

點屌落去, 痴撚線

電話門個單就一齊7啦, 嘈乜春啦, 大柒小柒咪又係咁柒

咁好難傾落去真係

駛撚俾面蛆狗
仲要出黎串

隻性慾殺狗黎

乜撚野呀 明明就係人地蛆狗入黎撚你地米蘭撚

咁好難傾落去真係

駛撚俾面蛆狗
仲要出黎串

隻性慾殺狗黎

班蛆狗成撚日話人無睇場波,講到好似全世界得幾個人睇過場波咁
Napoli coach Maurizio Sarri: "The fact that all teams protest in Juventus Stadium? I don't know, maybe all teams are all crazy."
狙係咪想聽呢句?

咁好難傾落去真係

駛撚俾面蛆狗
仲要出黎串

隻性慾殺狗黎

真正圍爐者話意甲其他19 隊圍爐
真係天大既笑話

咁好難傾落去真係

駛撚俾面蛆狗
仲要出黎串

隻性慾殺狗黎

真正圍爐者話意甲其他19 隊圍爐
真係天大既笑話

人地一隊杯葛唒意甲19隊呀!
有幾個下場好似要停賽
有幾個下場好似要停賽

羅馬仔合理投訴邦路斯中波出界俾個黑哨俾左黃牌
有幾個下場好似要停賽

你話唔係黑真係唔信 祖記班友成場一有咩事圍球證 乜事都冇 羅馬仔up 左兩句乜事都冇 仲有ocampos 有下撞到邦路斯 條友報復向後踢左嘢反而俾牌ocampos 祖記班狗隻仲好意思問人有冇睇晒場波
有幾個下場好似要停賽

你話唔係黑真係唔信 祖記班友成場一有咩事圍球證 乜事都冇 羅馬仔up 左兩句食黃牌 仲有ocampos 有下撞到邦路斯 條友報復向後踢左嘢反而俾牌ocampos 祖記班狗隻仲好意思問人有冇睇晒場波
今晚藍黑大戰,希望兩敗俱傷
https://twitter.com/RYOmoha/status/840868456673222656/video/1

球證輕鬆破你單刀

呢球睇直播嗰陣又係唔知咩事,人地自己踢出界,個球證就送返個界外球比人地
https://twitter.com/RYOmoha/status/840868456673222656/video/1

球證輕鬆破你單刀

呢球睇直播嗰陣又係唔知咩事,人地自己踢出界,個球證就送返個界外球比人地

球證都係揾食啫
祖狗入黎mon post喇
性慾殺:汪汪汪汪汪
祖狗入黎mon post喇
性慾殺:汪汪汪汪汪

你好呀,我係萬年冷板王 本田圭佑
MON POST狗我屌你老母
性慾殺死全家未
MON POST狗我屌你老母

阿拿混種介唔介意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞