[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
米蘭而家得番d老patpat睇

利申,雷哥交捧卡卡果期開始睇

冇計,成隊冇晒星,最多香港人識可能係康打

仲有同事問我巴神踢成點,有無轉會

same here
有個仲問緊pato

最近有個老屎忽問當拿仔,睇完片話佢有咩咁勁,話啲撲救手法錯曬
我話16歲仔你想點
心諗老屎忽係要攞人地遲早學到既野黎踩,無視現有既天份

係咪你個fd手勢錯
老馬好似不嬲都打龍
多數中途轉位個啲先會
今晚睇大帝屠魔
留名
又有得睇大帝

Honda

Honda

加比安甸尼屈哂機
加比安甸尼屈哂機

拿仔反而唔要佢
加比安甸尼屈哂機

拿仔反而唔要佢

唔啱 SARRI 套戰術
加比安甸尼屈哂機

拿仔反而唔要佢

Sarri套戰術認真幾掂
加比安甸尼屈哂機

拿仔反而唔要佢

你幾時復出
加比安甸尼屈哂機

拿仔反而唔要佢

你幾時復出

好似差唔多,希望可以屠到西波皇
Matri
排係我蘭前面個堆贏波好似食生菜咁
我蘭真係食得屎
我蘭真係食得屎

國米幾勁
我蘭真係食得屎

國米幾勁

MAURI繼續冇正選
我蘭真係食得屎

國米幾勁

MAURI繼續冇正選

安玻里季中果陣成條中軸換左 冇計
Probable XI vs Lazio (4-3-3): Donnarumma; Abate, Gomez, Zapata, Vangioni; Bertolacci, Locatelli, Pasalic; Suso, Deulofeu, Ocampos.
Probable XI vs Lazio (4-3-3): Donnarumma; Abate, Gomez, Zapata, Vangioni; Bertolacci, Locatelli, Pasalic; Suso, Deulofeu, Ocampos.

性感陣
Cristante有波入

性感陣

阿根左閘

都好過卡拉比打左既 兩個南美中堅比較易失位都幾擔心

性感陣

阿根左閘

都係個句
輸少當贏

性感陣

阿根左閘

都係個句
輸少當贏

最少失兩球
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞