[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
法國仲係有好多人話意甲啲波好慢好屎

我同佢地講,話其實羅馬同拿玻里都可以打得好快架,祖記近年歐聯成績都唔失禮丫

跟住佢地就會話係因為對手弱

即係意甲球隊是原罪

班人淨係識睇英超啲高q大棍,邊會睇其他波

英超歐戰成績

而家好多隊都唔慢
中下遊啲反擊都好快好入肉 不過佢地長時間壓縮空間式防守唔谷出去
屌 兩點九瞓撚著左 五點九醒見到竟然贏左 好後悔冇睇
我蘭自從9個贏左博仔之黎上哂力

上半季就西瓜皮
我蘭自從9個贏左博仔之黎上哂力

上半季就西瓜皮

頂一頂過呢段傷病期就OK
爆佢幾扭得
明顯冇左屌仔羅馬仔兩個出波點打得好被動,用sosad都交到功課,兩翼係而家唯二強既點,好在狀態幾好,但成場被人踢到飛起都wfc 左閘有甩漏但已經好過之前,巴卡就膠都廢事比,狀態又冇又鍾意抱怨
剩睇數據好似俾人禁住黎打,尋晚其實係-6足球抑或早開紀錄先係咁
Cls,隊西波竟然贏到
呢2場天殘地缺執到4分算係咁
拖拉機直線功力依舊
隊西波踢0345真係特別醒神
剩睇數據好似俾人禁住黎打,尋晚其實係-6足球抑或早開紀錄先係咁

我淨係記得對面入嗰球其實係越位在先,不過旁證發緊夢

睇精華好似巴卡都有一球明明無越位但俾人吹左

我同佢地講,話其實羅馬同拿玻里都可以打得好快架,祖記近年歐聯成績都唔失禮丫

即係意甲球隊是原罪

英超歐戰成績

睇淡ga la,少球星咪話意甲慢,悶
Daddy泊大巴又唔見d佢地講悶

即係意甲球隊是原罪

英超歐戰成績

睇淡ga la,少球星咪話意甲慢,悶
Daddy泊大巴又唔見d佢地講悶

之前祖記打到入歐聯決賽又自我FILTER

英超有班快馬過咗意甲,都俾佢地講到慢晒

多人睇就7

呢樣真
10鐘早場多數閪到完場竹,睇完會嘔血,你睇烏雞個場
3:45幾閪都唔使睇,出到黎又出奇地好

個球證係賤種普京黎

多人睇就7

呢樣真

可能班大爺唔識太陽哂住時踢波

多人睇就7

呢樣真

可能班大爺唔識太陽哂住時踢波

零三零四嗰堆就話大爺姐, 而家呢堆都無一個證明到自己

個球證係賤種普京黎

佢今次任務失敗
上半場D逼搶好好J
竟然我蘭會贏到
上半場D逼搶好好J

睇黎間唔中見352唔奇
上半場D逼搶好好J

睇黎間唔中見352唔奇

352 果段比人屌打到
推一推
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞