[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又
有無手足覺得拖拉機打得好左
走動同埋比波有D驚喜
走動同埋比波有D驚喜

表現返真正實力
佢本身係有料 係黎到 同米哈八字唔夾
走動同埋比波有D驚喜

表現返真正實力
佢本身係有料 係黎到 同米哈八字唔夾

拖拉機強項就係向前傳送 , 塞波入禁區 仲有 配合走位 佢每場跑動基本上係最隊最多

不過 佢比以前防守係勤力左
Berlusconi: "We are negotiating a financial transaction of a significant size and complex in the light of the Chinese law."

Berlusconi: "I have always said that I will give the club only to those who had been able to ensure the ability and willingness to invest in the club to make Milan great again."

Berlusconi: "For me to give up the team has been painful: I bought it, grew it and lead it to triumph in the world, that is an act of love."

Berlusconi: "Fans can be assured: If the conditions were not met I'd take it back without hesitation."

Berlusconi: "But objectively I see no reason why this should happen."
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

OCAMP 好嘅地方係 佢可以護到波 再推向前 同好肯配合
加埋身型優勢 搵到第一點 同可以硬爆 最後球十二碼就係 咁搏返黎

佢可以做飛機佬要求大帝做嘅野 甚至做得更好

不過我覺得放佢入中路打支點仲好
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

加埋身型優勢 搵到第一點 同可以硬爆 最後球十二碼就係 咁搏返黎

小技術超好
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

小技術超好

有下邊線比兩個夾用左下La Croqueta 再用身體硬撞過人
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

真係好on9
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

真係好on9

季尾買斷爆佢la btw 諗起泰球皇
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

真係好on9

佢好似走左就一沉不起
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

小技術超好

有下邊線比兩個夾用左下La Croqueta 再用身體硬撞過人

條友對蛆個場屈到仆街
用爆佢打反擊真係好好用

OCAMP 都幾實用

無乜驚喜
爆佢真係幾撚勁下
D波全部都係佢帶
可惜幫人練半季兵又

真係好on9

而家係熱拿亞on99咁
兩個租借兵有冇優先買斷?

鳩頭佬唔會有咁醒卦

應該兩個都冇

鳩頭佬唔會有咁醒卦

應該兩個都冇

兩個都係借上借
要季尾先有得傾

鳩頭佬唔會有咁醒卦

應該兩個都冇

兩個都係借上借
要季尾先有得傾

迪路飛奥係愛記買斷左
唔係借

鳩頭佬唔會有咁醒卦

應該兩個都冇

兩個都係借上借
要季尾先有得傾

迪路飛奥係愛記買斷左
唔係借

打友情牌+確保正選留唔留到

鳩頭佬唔會有咁醒卦

應該兩個都冇

兩個都係借上借
要季尾先有得傾

迪路飛奥係愛記買斷左
唔係借

巴有buy back option
真藍黑屌到費倫過唔到半場

各得一分

各得一分

差兩分
Belotti 又上身
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞