[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
可以賣得出啦掛
買斷大帝 1/9
好驚dup 春
都話比咩球員我蘭都係一鳩樣
反大帝仲有咩好講
都話比咩球員我蘭都係一鳩樣

Milan have offered €250K to Caceres with bonuses up to €30K for every game he plays. [SportItalia]
大帝又贏
米蘭又輸
Caceres has to decide whether to accept Milan's offer €300K-400K for a 5-month contract. He also has offers from China, Russia and Turkey.
大帝又贏
米蘭又輸

今晚真係邊路放題
米蘭善堂
大帝今日食住花生睇我蘭出醜
其實今晚打主流343會唔會仲好
中堅黑鬼達 禿伯 羅馬仔
中間Ocamp pasalic loca kucka
前面爆佢suso 乙金
前面爆佢suso 乙金

咁就好睇兩隻翼衛防守能力夠唔夠,宜打開閘嘅人傷曬,打343會比較冒險,好睇飛佬夠唔夠膽試下囉
前面爆佢suso 乙金

咁就好睇兩隻翼衛防守能力夠唔夠,宜打開閘嘅人傷曬,打343會比較冒險,好睇飛佬夠唔夠膽試下囉

點都好過羅馬仔打左閘poli打右閘
前面爆佢suso 乙金

中間條中場比人打爆
前面爆佢suso 乙金

中間條中場比人打爆

是但啦
打433個都係一樣
無咗屌仔個波應該唔會經中場做上去
踢多踢少無分別
放多啲邊爆佢老母好過
Caceres has rejected Milan's proposal, according to @DiMarzio.
Caceres has rejected Milan's proposal, according to @DiMarzio.

死去大陸量地啦

死去大陸量地啦

佢同廢人都差唔多
無咩所謂

升個青年軍上黎仲好
拿玻里入7球
拿玻里入7球

兩個球員戴帽

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞