[烏雞死全家] AC米蘭球迷討論區4

1002 回覆
11 Like 3 Dislike
#ASRoma midfielder Radja Nainggolan says “I hate #Juventus” because “they always win with a penalty or a free-kick”. http://football-italia.net/98146/nainggol…

蛆狗快啲去信羅馬啦屌

唔好咁啦,今年羅馬超多十二碼,d蛆狗又有位入
#ASRoma midfielder Radja Nainggolan says “I hate #Juventus” because “they always win with a penalty or a free-kick”. http://football-italia.net/98146/nainggol…

蛆狗快啲去信羅馬啦屌

除左蛆之外,冇人有資格有十二碼
因為得佢地有交足會費
我玀都好悶

Ching 又黎搞串個party

蛆狗快啲去信羅馬啦屌

咁我地今年一定還緊唔知幾多年前條息
9張紅
Milan Primavera full back Raul Zucchetti will join Milan's senior squad in their trip to Rome to face Lazio [MilanNews].

Other than Zucchetti, Montella will probably also include Milan Primavera central defender Matteo Gabbia in the squad for Lazio match [MN].
Montella is looking towards implementing a new system at Milan that involves Deulofeu playing as a false nine. [Gazzetta dello Sport]
Montella is looking towards implementing a new system at Milan that involves Deulofeu playing as a false nine. [Gazzetta dello Sport]

我地打假9

又唔係未打過
文獨果陣咪打過 仲打背傷係咁復發

我地打假9

又唔係未打過

係咪即係信唔過兩隻前鋒
仲要出埋ocampos 三隻技術型打前面

乙金 比多d 機會佢啦

乙金後備出黎 威力好似大啲

爆佢打假鳩
射波廢到仆街
八十年代初的AC米蘭又一次陷入了低潮。1980年儘管當賽季獲得聯賽第三名的成績,但由於涉嫌賭球和操縱比賽而被強制降入乙級聯賽

唔好咁睇少你地自己

真係慘,我地依家J又要J歷史,黑哨都要搵番咁多年前既古物

哦,上面條友又話叫我攞出嚟,攞完又話好多年前,死撐到呢
仲要黑撚咗都只係第三,陰鳩公,慢慢啦你地

我叫你揾我唔認果句呀 揾到未呀 你班祖記朋友都叫你咪搞事 你真係屎忽痕

痴線
無啦啦入人地區吠做乜鳩
我蘭垃圾波都有人mon
好橙
隔離街比賤種狗逼害到出 official statement

我地打假9

又唔係未打過

係咪即係信唔過兩隻前鋒

乙金 比多d 機會佢啦

佢個種鬥心真係
巴卡獲獲都發脾氣真係唔知佢想點
八十年代初的AC米蘭又一次陷入了低潮。1980年儘管當賽季獲得聯賽第三名的成績,但由於涉嫌賭球和操縱比賽而被強制降入乙級聯賽

唔好咁睇少你地自己

我叫你揾我唔認果句呀 揾到未呀 你班祖記朋友都叫你咪搞事 你真係屎忽痕

你又無野做mon人post 呀

唔好咁睇少你地自己

痴線
無啦啦入人地區吠做乜鳩
我蘭垃圾波都有人mon

冇計,西波乞兒都有人討論,堂堂意甲冠軍wfc, 難免心理唔平衡

我地打假9

又唔係未打過

係咪即係信唔過兩隻前鋒

乙金 比多d 機會佢啦

佢個種鬥心真係

巴卡真係唔啱蒙迪拿個體系,佢半路出家踢波基本功係差d,
好橙
隔離街比賤種狗逼害到出 official statement

???

我地打假9

又唔係未打過

係咪即係信唔過兩隻前鋒

乙金 比多d 機會佢啦

佢個種鬥心真係

巴卡真係唔啱蒙迪拿個體系,佢半路出家踢波基本功係差d,

其實我地真係好需要可以單打獨鬥既前鋒
市場上無

唔好咁睇少你地自己

痴線
無啦啦入人地區吠做乜鳩
我蘭垃圾波都有人mon

冇計,西波乞兒都有人討論,堂堂意甲冠軍wfc, 難免心理唔平衡

人地係無野做特登入黎睇下我地
點知見到我個commemt 又激嬲左佢
咪又得閒地搵交嗌囉
好橙

???

In reply to recent comments in the media, Inter finds it hard to understand why Juventus keeps talking about us when our focus has never been on them. The fact that various people have decided to comment on us suggests they are worried about us.

We have, politely and through the appropriate channels, sought to discuss what we feel were debatable refereeing decisions in a match that was important not only to us, but also to the whole of Serie A. Now we are thinking only about the future, without forgetting that we played well in Turin despite the final result.

We all have a past. We have ours and we're proud of it.

唔好咁睇少你地自己

你又無野做mon人post 呀

我唔會入去挑釁留言囉

應該係大家都係正常有野做
邊會咁撚得閒去mon post, 又得閒到鬧交
邊個撚邊個都未知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞