第一次配日本手造眼鏡

540 回覆
8 Like 9 Dislike

樓主你無病呀嘛
一副眼鏡最重要係個鏡片
你用三千幾蚊配個垃圾鏡片
即係iphone殻大陸山寨mon
要配就配蔡司 再唔係Hoya

樓主你無病呀嘛
一副眼鏡最重要係個鏡片

不過蔡司其實質素麻麻
利申:做眼鏡

樓主你無病呀嘛
一副眼鏡最重要係個鏡片

不過蔡司其實質素麻麻

Nikon seiko 聽講都唔錯?
利申 配開Hoya
$2xxx個架但配左1.74 apollo係咪好不智?
單面非球面同雙面飛球面戴落有冇分別?
太多眼鏡想放咁兩副,唔知有冇巴打岩
clayton franklin 606
stancey ramars m82
type time new roman
新黑買,全套齊,戴過一次only
有興趣再詳談

補圖

第一副幾錢
有興趣再詳談

補圖

有興趣第三,幾錢?
早2日係上目配左Yellows Plus, service好好
早2日係上目配左Yellows Plus, service好好

yellow plus淨框係咪最平都三字頭?

樓主你無病呀嘛
一副眼鏡最重要係個鏡片

不過蔡司其實質素麻麻

而家先睇到你呢個留言
我配左普通鏡 發現鏡片近鼻果d位
有時會見到個金屬鼻托既倒影
我想問係普通鏡片問題?
如果配hoya或者再貴d既鏡會唔會有呢d倒影
有興趣再詳談

補圖

第一副幾錢

圖二sold

有興趣第二]
新黑仲有無得買?
新手咩都唔識 戴開幾百蚊 最近即想買返副hand made
想問hoya鏡有咩好處 同埋咩價位?
其實the warehouse 係咪偏貴

我係新黑度配左
普通鏡片600,hoya鏡片1200
好處就唔識分 我都係新手 等其他巴打解答

比普通鏡片難花,2500起跳
巴打有興趣可以試下我圖一果副

咩價錢

我係新黑度配左

上面巴打話2500起跳 差個double

yellow plus淨框係咪最平都三字頭?

我果個要3k, 見到有唔係中金款27xx

我係新黑度配左

上面巴打話2500起跳 差個double

我係上目個hoya鏡, 唔係防花, 1.6 $780
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞