第一次配日本手造眼鏡

540 回覆
8 Like 9 Dislike
2000咁上下有冇?

有丫
2000咁上下有冇?

有丫

想配副普通黑框,但會唔會好不智
鏡架2000幾, 鏡片500
不如你返去配rayban啦小朋友

未買過唔知價
2000咁上下有冇?

有丫

有邊d牌子會係二千幾?
bj classic呢個牌子有冇人有?貴唔貴?

咪又係巴打 佢女朋友好文青

條友認人好鬼叻
有個fd一年前配左邊副佢都記得
當日係無帶上去

呢樣真
同埋佢真係好斯文又好人
講講下好想上去配多副

我兩個月前配鏡 尋日上去校鏡都認得我

順便試下鏡 心郁郁想配多副
雖然知道去日本買框會平 但係服務真係唔錯 抵俾佢地賺既
bj classic呢個牌子有冇人有?貴唔貴?

我有
同金子差唔多價
日本配左副金子,3000 左右,抵屌
前2日係新黑配完 服務幾好
無追開post 請問各位新黑位置響邉處?

ymt

ymt

想請問油麻地邊處?或者有冇網頁我上網搵?唔該
我有副金子
擺左係到半年

ymt

Google New Black optical

ymt

Google New Black optical

唔該哂巴打
lm
上去 show ac 有無折
2000咁上下有冇?

有丫

有邊d牌子會係二千幾?

有冇巴打知
只會去日本買, 香港差價夠買機票

果時係日本間金子有睇 但唔夠時間冇買到

ymt

信和對面 你企係信和望去對面街會見到個眼鏡招牌
個度就係
2000咁上下有冇?

有丫

有邊d牌子會係二千幾?

有冇巴打知

好多都係
金子 steady bj classic op
平過2000有imperial , oh my glasses Tokyo
你可以問下巴打叫佢推介呀
其實手造眼鏡有乜咁特別?

特別貴
你可以話欣賞職人手工又得 話佢啲色澤/款靚啲都得 或者話個戴完個氣質唔同啲都得

利申 自己戴緊3副 真係好撚貴

每日帶住,就好似副眼鏡日日幫你打飛機咁囉

自己鐘意又負擔得起唔覺有咩問題

特別貴
你可以話欣賞職人手工又得 話佢啲色澤/款靚啲都得 或者話個戴完個氣質唔同啲都得

唔係打飛機
換左眼鏡之後返sales有個客試過讚我幅眼鏡問喺邊度買
之後都第二間公司都有同事問過
我諗真係有個分別

特別貴

唔係打飛機
換左眼鏡之後返sales有個客試過讚我幅眼鏡問喺邊度買
之後都第二間公司都有同事問過
我諗真係有個分別

我都試過食野俾個staff撩
大家傾左一陣眼鏡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞