第一次配日本手造眼鏡

540 回覆
8 Like 9 Dislike
如果去日本配既話大概幾時有得拎 黎緊會去大阪想去到配但係又怕佢幾日先有得拎
如果去日本配既話大概幾時有得拎 黎緊會去大阪想去到配但係又怕佢幾日先有得拎

上次配咁岩有鏡片係到,即日有得拎
上目呢間野 如果你唔係富豪 建議你唔好入去買眼鏡 啲sales狗眼看人低
上目呢間野 如果你唔係富豪 建議你唔好入去買眼鏡 啲sales狗眼看人低

之前係果度配過一副 用左一排鏡框有啲鬆拎返去整 全程閪鳩我面 之後有個貌似有錢佬既人入左入黎 即刻變面
去旺角信和 唔記得邊層 有買金子眼鏡
上次佢有幾幅日本手造眼鏡做特價
我配埋鏡都係一千幾落樓 我近視都深下

要睇度數
近視過500/散光過200都要等
我上次等左十日 好似係
眼鏡最重要係鏡片
貴框配垃圾鏡片簡直係世界級

貴櫃配貴鏡個價更加世界級
近成千度近視配Hoya 非球1.74 加藍光coating 好似要5k

要睇度數
我上次等左十日 好似係

400度上下0散光 stay 3日希望拎到
有無邊款係出名耐用,成日買平既都好快爛,想搵副真係耐用最少帶到幾年既

要睇度數
我上次等左十日 好似係

有無邊款係出名耐用,成日買平既都好快爛,想搵副真係耐用最少帶到幾年既

耐用唔知
抵用嘅睇下jins/zoff
千令蚊連漸變鏡 粗用一流

要睇度數
我上次等左十日 好似係

耐用唔知

如果想買普通黑粗框其實有無手造款介紹

要睇度數
我上次等左十日 好似係

耐用唔知

如果想買普通黑粗框其實有無手造款介紹

Effector/金子/yellows plus好多好多
新黑有冇Dita/TB?

有Dita tb得011
黎緊會去大阪 邊度多款揀

有Dita tb得011

有其他 不過都唔多 例如706 110等等
Yellows plus 上目獨家?
Yellows plus 上目獨家?

紅點都有

上目配
tart

上目配
tart

幾錢 日版定美版?

上目配
tart

幾錢 日版定美版?

日版啊,比左個9折我,埋單$4626
仲送埋個洗眼鏡機比我

上目配
tart

幾錢 日版定美版?

日版啊,比左個9折我,埋單$4626
仲送埋個洗眼鏡機比我

日版好似係celluloid?
上目個blog話戴44先最有味道
Btw, 其實個眼鏡套係咩質地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞