第一次配日本手造眼鏡

540 回覆
8 Like 9 Dislike

邊幾個,幫你反映下

Yellow plus, ayame, h fusion都好似唔錯

之前問過yellow遲啲會返,其他冇問

巴打同老闆好熟?

利申:冇利益關係

唔緊要 我都係幫襯開佢
其實好想佢入多啲牌子可以有多啲選擇

其實好多啦
每間店佢有佢地特色牌子嫁ma
唔係點生存
我最欣賞係新黑既stancey ramrz
性價比高,有齊鈦,celluloid
手工正常,款創新。

其次可留意bj 同越前國

Stancey Ramraz係幾正 啲款創新
Celluloid 又唔算貴

Bj都唔錯

Warehouse同上目都推yellows plus
Btw 有冇巴打知東京係咪青山個邊多眼鏡鋪?
特別想買op
暫時睇中OP eyevan 金子 masunaga 想買副梨形款 遲下都要上新黑睇
但唔知配咩鏡好 有無咩介紹
其實the warehouse 係咪偏貴

呢排做優惠送鏡抵玩,買左副金子,仲送埋鏡。

送平光鏡?

送既可以有度數,咩非球面鏡片。

正喎

想問下果對鏡片本身幾錢左右 抵買?
香港配鏡真係好鬼貴...
o係日本配1.6單非nikon鏡都係6000yen 仲要15分鐘拎得走
識新黑老闆個時佢仲未係老闆

同你一樣

新手一問到底新黑入面邊個先係老闆
識新黑老闆個時佢仲未係老闆

同你一樣

新手一問到底新黑入面邊個先係老闆

好高好瘦戴眼鏡好文青個個
估唔到個post去到咁多頁
原來連登咁多日本眼鏡jj
Eyevan 7285 543 拎上手果下個質感實在到不得了
淨框成4K
連鐘5k 幾 好撚貴
Eyevan 7285 543 拎上手果下個質感實在到不得了
淨框成4K
5k 幾 好撚貴

Eyevan 542 係咪賣完就停產轉晒做557?
我個人鍾意542隻花多啲 但窮學生未有錢買住

係,新黑店主仲有貨

我就係見佢地page話得返少量 如果佢地賣晒我都唔知去邊買

係,新黑店主仲有貨

我就係見佢地page話得返少量 如果佢地賣晒我都唔知去邊買

落訂先 有錢先去拎
係新黑試完tb011 好正
奈何冇錢

今日試完真係爽到射

另外入左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞