第一次配日本手造眼鏡

540 回覆
8 Like 9 Dislike

我都係
去過幾次都試唔岩
反而睇op一試就岩左

sorry, op即係...?

Oliver peoples
金子成日都見到 但永遠都睇唔啱唔知點解

我一路都好想買金子
次次行入去試完都唔岩心水
Op就入左而副

Health-j?
我都諗過買但後尾買左呢副

係啊
你果副幾靚
係咪而個款?

係呀 一試就決定買
而家睇緊Barton pierreira Getty
靚但個價拍得住tb011

你果副係咪2017年既款黎
我都想買返副方方地既戴
黎緊月尾都去日本
果陣我買都唔見你而款
但有Heath-j,佢話係2017新款
巴打有無邊度多眼鏡睇
Yellow plus都唔多見

sorry, op即係...?

Oliver peoples
金子成日都見到 但永遠都睇唔啱唔知點解

我一路都好想買金子
次次行入去試完都唔岩心水
Op就入左而副

Health-j?
我都諗過買但後尾買左呢副

係啊
你果副幾靚
係咪而個款?

係呀 一試就決定買
而家睇緊Barton pierreira Getty
靚但個價拍得住tb011

你果副係咪2017年既款黎
我都想買返副方方地既戴
黎緊月尾都去日本
果陣我買都唔見你而款
但有Heath-j,佢話係2017新款
巴打有無邊度多眼鏡睇
Yellow plus都唔多見

應該係2017新款
去之前上網睇過就愛上
一到新宿就買到
巴打去日本邊度?
東京的話眼鏡鋪集中係新宿jr站
東口有erotica 西口5樓都有一間
Yellows plus 可以試下原宿g.f. Gafas 有但唔多
地鐵表參道站一出有金子 金子對面行前啲有blinc 都有少量yp
LM
新手想問係日本買手造眼鏡框嘅巴打,如果副框要拗返緊之類嘅話,可以係邊度搞?唔該晒
有下有冇巴打岩
YP Nicky 黑色賽璐珞上目限量版
超少帶,冇花,齊set有單,價唔貴

OP MP-2 紅玳瑁色
少帶,冇花,齊set,購自日本冇單,價唔貴

兩副都覺唔太岩面型
岩款可以搵我傾
TG: Karsar_k

有下有冇巴打岩
匠澤田 四 紅玳玳色
超少戴,冇花,齊set,冇單,唔貴

井戶多美男 T461 銀色

少戴,冇花,齊set,購自日本冇單,唔貴

本人頭骨大,三副都唔太岩我面型,有巴打岩可以搵我問價

買嗰陣無試既咩
配左冇耐新框岩岩唔小心撞左落度門,花左少少,好肉赤
金子lv-34 連鏡3700
金子lv-34 連鏡3700

Kv
有下有冇巴打岩
匠澤田 四 紅玳玳色

井戶多美男 T461 銀色

少戴,冇花,齊set,購自日本冇單,唔貴

本人頭骨大,三副都唔太岩我面型,有巴打岩可以搵我問價

買咗副yellow plus Nicky 佩 Zeiss 球面
$4500
未買過手造眼鏡 想問如果係新黑個d配stancey ramars依副連鏡會幾錢到?
同埋巴打有無其他介紹係類似依副?
岩岩買左人生第一副手造眼鏡
越前國甚六作 連HOYA鏡 三四百度近視加一百度散光
埋單3000
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞