日本攝影師不滿港人擅闖北海道農地拍攝 批香港Sony分享相片助長行為

363 回覆
455 Like 23 Dislike
真係寫住香港人
真係唔準入去
真係有線寫曬warning唔畀入去影

利申: 星期五去完美瑛 星期日先係北海道翻嚟
游你老母閪呀游
塊地係人地,人地中意點吹就點吹啦
其實係美瑛人地個警告線就放係道路嘅盡頭嘅 例如咁

咁樣有common sense都知唔入得啦。
你喺要話因爲無圍曬隔離入就無問題嘅話,係咪全世界國家邊境都要圍到實曬先分得清?
一個post 就引曬啲五毛出黎
日狗殘殺幾千香港人賠償道歉都冇啦
香港人戇鳩鳩嘅真係唔好去日本啦,影衰晒,你捐一萬蚊去無國界同佢哋無關,佢實在唔明日本人心態,佢哋道歉冇捐錢去慈善機構嘅文化,呢啲係中國人自我感覺良好嘅做法,因為尊嚴唔係用錢解決,佢真係道歉嘅應該飛過去直接同人講,等人原諒
請啲人去你屋企影呀,到時你咪撚岀聲呀
其實沙洛文卡奴喺車仔果陣都唔算太差,不過果時有洛賓杜夫冇正選,摩西斯就似咁嘅情況
多鳩餘啦 大中國種左5000年都未撚聽過
崇日撚 世界第一☝️
個禁止進入牌都無個香港人影相個景

個牌係咪真係喺現場?
睇黎慣犯黎
五毛慣技
將事情所涉及既道德觀念推向極端
然後站上高地鬧人
不停圍繞住佢一開始建立既道德標準咬文嚼字
成幅相個女人係敗筆
Photoshop走佢就順眼
呢條友會有悔意?我真係唔信,就算佢見到唔俾入,都會照行入去
我老豆英國人 老母 香港本土
你是但有一邊父母大陸種可以收皮

我國際學校大,少用中文 sorry
睇呢到啲留言就知大部分香港人心態有幾差
日本人成日都過度敏感 換轉係鬼佬實含哂撚
其實佢d補償都仲得算好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞