日本攝影師不滿港人擅闖北海道農地拍攝 批香港Sony分享相片助長行為

363 回覆
455 Like 23 Dislike
當年帶沙士黎個大陸人真係慘,唔可以怪佢
佢都唔知自己有事
咁啱係個屎塔痾篤屎就搞到香港立立亂
支那邏輯

沒事兒 沒事兒 冇圍欄 即係用得 最多個牌下面唔種

屯門官地非法耕種 地政處後知後覺
哦 咁我咩都加句「可能」?
你可能係隻狗 所以你pro到感應到我認為你係一隻狗?痴線
時間越過
發現已經中國香港人出現左
d 言行舉止真係好中國人
咁冇人叫你剩係睇張一兩張相唔睇多啲先叫你去批評嫁嘛
衝出黎柒做咩姐?

睇多啲先啦渠頸 https://lih.kg/1037976
https://www.youtube.com/watch?v=CQrsFThRnSk
we don’t share land here
如果喺美國一早射瓜你
兩回事黎 你咁樣吹到大一大 咪證明你一般見識 炒車王
係,擅闖私人地方係唔啱,錯就係錯左
唔通不知者可以無罪?
咁得啦,殺左人同個官講,我唔知wor,即刻無罪䆁放
文盲?

We don't share land here

闖入私有地仲咁厚面皮~~小學雞係得的
所以殺左人
警察就可以屈多佢幾條罪?
個警察係正義?你係咪咁解?
其實只要你途中睇過1次呢啲牌,都應該知路嘅兩邊係私人土地不得進入啦

支那人使唔使睇下美劇黃石公園學下咩叫私有產權?
你睇圖靠估? 我冇去過 我答你唔到
但靠估 去狂鬧 就係你唔岩
一dd啦,去到外國以為無人識聽廣東話
你講乜柒野呀支那豬,文盲唔識睇中文字呀?比習維尼洗腦無晒邏輯思維呀?

啱啦,軍營個閘有時無關,你快啲行入去,之後話我唔知唔入得wor,都無牌寫住
屌你老母唔好死撐得唔得,過隔離post望下有去過嘅人點講啦
自打嘴巴
自己靠估咪屌鳩人話人地踩幾腳都會破壞到個環境係吹大左
港喱賤種
依家邊度有屈多幾條罪?之前有係有發生過俾人踩死咗啲農仍物喎支那香港人
上面d留言
等同覺得 殺左人 警察就可以順便屈多你幾條罪
理由係「可能」有蝴蝶效應 你殺左a 就會令b想模仿去殺c 然後d殺e
然後一昧鬧 其實你地用唔用腦?
入私人地方 係佢錯
屈、吹到大一大 係你錯
其實你兩位都係仆街黎
之前 即係唔係e位?
之前有香港人去台灣偷貓 所以你同我去親台灣都係去偷貓?
冇屈?神邏輯 支拿人
屌你老母,依家有係有搞死農作物嘅先例呀,你估人哋種果啲係你哋支那啲垃圾?
唔係香港人成日去關照日本仔
福島核泄漏個陣成個日本收左皮啦
上面啲人同大陸人有咩分别
而家你入人地方仲要整壞野
你去布吉游水都會破壞到個環境添
咁你又自打嘴巴? 知唔知咩叫吹大左 你文盲黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞