日本攝影師不滿港人擅闖北海道農地拍攝 批香港Sony分享相片助長行為

363 回覆
455 Like 23 Dislike
比負皮班撚樣不如出句聲?唔好成隻鵪鶉咁
係, 有野圍住, 但唔係果個位, 你係咪盲架?
加埋日狗搞觀光有補貼, 又要拎補貼又唔想做維護, 死日狗想立牌坊都仲有崇日撚護航
哦係呀我都係google斬左, 真係唔知影到乜喇
有識別區架弱智
擺明專登咁講啦
共犯
個女仔ig page開始多人
涉事攝影師已刪除專頁, 回收相關相片月曆, 並將賠償金額轉贈無國界醫生。
護主犬們仲有冇嘢吠?
人地做唔做維護關你撚事咩
總之個度係私人地方唔比入
人地唔做維修同你入唔入得有乜撚野關係呀支那狗
有補貼遊客就奉旨可以為所欲為?
使唔使送埋個閪畀你屌?
雖則話條友走入私人土地影相就幫唔落嫁啦
但個日本攝影師其實都鬼鬼地,別有用心
人地SonyHK又出晒聲明道歉,個香港攝影師又道歉笠左水
本應件事就完結左,但係個日本攝影師繼續係FB開Post追擊件事
同埋佢當初話就話係叫外國人注意,實情就純粹追擊呢個目標
會唔會有D出黎拎光環既感覺呢?
唔好各打50大板扮持平啦

果條友係真心認錯的話點解要暫摺fb page避風頭?
fb有一個月冷靜期,佢有機會想避走等1個月過左風頭火勢又出黎繼續呃飯食喎
所以白石追殺佢都好正常
邊撚到扮持平呀,有個句講個句姐
完結左一個月後咪又係出返黎呃飯食
你扮完持平一個月後咪又係唔記得件事
好似喺男拔開畫展架
呢個唔係新議題
幾年前有人係高燈講過

短時間比幾百個賤種香港人用show blocked user封殺
條友靠周圍偷拍紅左好耐
攪大左咪比少少錢, 呢個只係經營成本

係慣犯
支港人又係度誅心
d廢中係特別垃圾

唔講佢地有無禮貌,但而家話唔好食都唔得?
屌,話無問題班連登仔同段片嘅中國人真係無分別

https://youtu.be/yICwWS_-HJw
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞