日本攝影師不滿港人擅闖北海道農地拍攝 批香港Sony分享相片助長行為

363 回覆
455 Like 23 Dislike
其實我唔需要你follow thanks
block得好添 我都叫五毛 我覺得你好好笑 支拿真心on9
依家d人真係唔識分…
事實上,件事係點唔重要
支畜就係低賤
你講道德批鬥,件事就spin咗做「支畜唔守規矩所以低賤」
變咗有條件,而唔係「支畜無條件低賤」
我會將你視為五毛
支那賤種,你老母幾時比車撞?
樓上成班
sor 真係好好好笑 我冷冷靜靜 你地又粗口又激動 然後覺得自己係比證據反駁 仲要嬴左?
辯論都唔識 所以你咪一直做緊支拿打緊飛機
其實e單野同巴士讓位差唔多 日日玩埋d道德審判 心諗好心你地啦
既然你唔係支那賤種,講句香港獨立來聽下
屌你老味真係好撚搞笑
為駁而駁咁款
香港人 對自己有利果震咪講規則囉
無利果震咪話規則寫得唔清楚
全世界R著數最叻,唔係香港人我真係諗唔到第2個國家既人
亞洲區應該坡仔同港豬爭頭一二位
香港獨立 維尼熊食屎 中共收皮
你做左焦土派好耐啦 有咩唔敢講
假設嘟,無人守無圍牆就可以入去?可以用我唔知wor做藉口?
拎香港淪陷講笑,正契弟
你鍾意眾人皆醉你獨醒又好 眾人皆醒你獨醒又好
總之攞左證據攞晒出嚟話俾你聽你都堅持己見
人哋辯論都做下功課先辯論啊
你個傻鳩咩都唔理以為自己諗嘅就啱 仲喺度精神勝利法
哇哇哇打到黎又嬴
係啦係啦 你嬴啦你嬴啦 同道德撚講道理有用既 世界就唔會搞成咁啦
乖,吠兩聲來聽下
我終於明白上面講果句精神勝利法係咩意思
你講笑話咁好笑既?你學周星馳架?哈哈哈哈哈
我係咪應該笑
如果知錯肯補鑊,個人覺得ok ,當然人地主人家原唔原諒就一回事,但最少做錯要認,依家好多香港人都學大陸個套,聲大夾惡就正確,正一賤種
有道歉 + 捐錢
應該唔系新香港人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞