日本攝影師不滿港人擅闖北海道農地拍攝 批香港Sony分享相片助長行為

363 回覆
455 Like 23 Dislike
講緊果段呀,唔係 so I would like 個用法

後面 even if yoy see no fences
同埋 it maybe owned by someone

我上面都講咗,似一再強調佢無錯,係錯在無 signage
呢個就主觀o既,
我就覺得個日本攝影師都有提過應該多d教育遊客呢方面o既規距。 咁佢可都係想重新提番呢樣野 等其他人都會跟規距

咁你要話佢死唔認錯 呢個就你主觀係點睇就點睇啦。 只少我唔認為佢有心單單打打
我覺得攝影處理得好快同好好
真心反應好快無令件事差落去
香港攝影師好多唔係破壞環境就阻礙行人交通,為影相放火燒古蹟燒農地虐待動物,唔係就企係馬路影相
去到外國都係咁咪出事
His FB page was down
北海道五稜郭見過好多次香港攝影友唔理人警告玩航拍啦
100% 改圖

果度冇標誌
推埋依個去國際啦
日本人未富先驕
人地北海道農民有錢過你唔知幾多倍

大把地呀人地 希罕你嗰一萬蚊咩
試下入元朗,大把地無告示牌
咁係唔係就入得?
即係咁,"中國人係要管的"無錯
無指示牌就要話要有指示牌就唔入
有指示牌就話都無指明係邊到至邊到
就算劃晒位都會因為無人睇住而衝入去影完就走心態
最搞笑係賠錢了事, WTF
日本人要係賠錢了事做事手法,我相信無咁多人會崇日
一直都話中港台本是一家,本是同根生
其實唔加圍欄告示邊個知係私人土地?
留名慢慢睇連登仔點洗白蝗蟲行為
所以咪搞到豐收年都餓死三千萬人囉
樓上啲撚樣柒夠未,事主都出咗嚟道歉仲兜乜撚嘢
呢條撚樣想出名拎獎咁喎,成全佢啦。啲技術咁撚勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞