[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
有d期待switch香港cm

應該直接用/抄日本

sm個cm想斬左寫稿條友

應該直接用/抄日本

SM個CM日日係火車度播, 每次播親我都想收返埋部機唔玩囉.

應該直接用/抄日本

SM個CM日日係火車度播, 每次播親我都想收返埋部機唔玩囉.

無論喺邊度都要起埋一齊
精靈PokeMon
個 FE Hero 可以用石買城樣 每個都有加不同的經驗加剩
link呢
link呢

An版

iOS版都出左

App store 好似未有

唔見

App store有,玩緊
遇見過一次803-0003 error,出番title screen清cache就得,暫時睇落冇乜事

見到喇, Downloading

清完一次玩到兩關,之後又有error,清完都唔得
link呢

link呢

communication error
マイニンテンドー

「マイニンテンドーストア」でNintendo Switchを購入する
このミッションを達成するには?
金COIN+300
マイニンテンドー

「マイニンテンドーストア」でNintendo Switchを購入する
このミッションを達成するには?
金COIN+300

頭先發現左原來官網散買果套zelda ost 係無劍figure
變左騎馬amiibo
不過都已經比人訂晒

香港行貨果堆一定炒
頭先發現左原來官網散買果套zelda ost 係無劍figure
變左騎馬amiibo
不過都已經比人訂晒

香港行貨果堆一定炒

劍有再散買,不過5月
變左騎馬amiibo
不過都已經比人訂晒

香港行貨果堆一定炒

劍有再散買,不過5月

連埋postcard 果set?
加埋ost 果set 咪成8000 9000 yen
隻手機fire emblem 玩落暫時好似....麻麻地

暫時幾隻任記出品都係...麻麻地
變左騎馬amiibo
不過都已經比人訂晒

香港行貨果堆一定炒

劍有再散買,不過5月

我訂左劍set

劍有再散買,不過5月

我訂左劍set

但ost 好正喎
真orchestra
之前Twilight princess HD 都係用電腦音樂
今日係HMV定左switch 3,380
佢話係最後一部,定個個去到都係最後一部

4 隻棋, 可以有幾戰略...
AI 又on9

AI 又on9

志在引新血入火紋坑姐
火紋個戰鬥系統做都做得返9成出黎
係冇得比你溝女生仔

AI 又on9

志在引新血入火紋坑姐
火紋個戰鬥系統做都做得返9成出黎
係冇得比你溝女生仔

無左命中率果啲
個fd三抽兩五星一四星,嬲左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞