[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

?
[img][url]https://holland.pk/vh1nrwg6[/mg][/url]

呢隻game 根本係抽5星就搞掂
無育成成份

下話

on9 game
終於睇完
終於睇完

?
終於睇完

?

應該係gamexplain mario條片
值唔值得睇
終於睇完

?

值唔值得睇

唔睇啦
game explain 有時跟車太貼

去日本食

去日本食

去日本食

狗糧都好食
switch版Lego undercover都有中文

sauce?

台灣D零售網

話zelda有中文嗰個?

http://goods.ruten.com.tw/item/show?21705189215753

對不起,找不到此商品的相關資料,請確認是否有此商品。
爆死w
終於睇完

?

值唔值得睇

唔睇啦

有時間咪睇下囉

值唔值得睇

唔睇啦

有時間咪睇下囉

鬼佬好多任迷

唔睇啦

有時間咪睇下囉

鬼佬好多任迷

15年來第一隻真正3D Mario的確係會搞到佢地成地精ge

有時間咪睇下囉

鬼佬好多任迷

15年來第一隻真正3D Mario的確係會搞到佢地成地精ge

我都濕晒
之前wiiu 3d world 其實係好玩
但始終無64, sunshine, galaxy 果種自由探索感覺

有時間咪睇下囉

鬼佬好多任迷

我都濕晒
但始終無64, sunshine, galaxy 果種自由探索感覺

有時間咪睇下囉

鬼佬好多任迷

我都濕晒

Galaxy都唔係自由探索都係一本道
經營下載遊戲平台Steam的美國公司Valve,最近因為其鎖區問題而引發出疑違反歐盟的競爭法遭到歐盟調查。在Steam購買遊戲時,由於會根據顧客的國藉和所在地而禁止進行跨國購買,也就是鎖區。雖然此行為在遊戲業界並不少見,但歐盟委員會表示,此行為會影響到市場的「平行貿易」原則,限制了跨國競爭,更會妨礙到消費者購買到更廉價遊戲的機會。

除了Valve外,另外多間大型遊戲廠商涉及到此事件,包括Focus Home Interactive、ZeniMax Media、Capcom、Bandai Namco和Koch Media亦會被歐盟委員會進行調查。由於此調查在法律上沒有特定期限,加上關係到多間大型公司,若然Valve繼續行相同政策,在歐洲地區相信也會遭到不少麻煩。

竟然冇任屎堂
經營下載遊戲平台Steam的美國公司Valve,最近因為其鎖區問題而引發出疑違反歐盟的競爭法遭到歐盟調查。在Steam購買遊戲時,由於會根據顧客的國藉和所在地而禁止進行跨國購買,也就是鎖區。雖然此行為在遊戲業界並不少見,但歐盟委員會表示,此行為會影響到市場的「平行貿易」原則,限制了跨國競爭,更會妨礙到消費者購買到更廉價遊戲的機會。

除了Valve外,另外多間大型遊戲廠商涉及到此事件,包括Focus Home Interactive、ZeniMax Media、Capcom、Bandai Namco和Koch Media亦會被歐盟委員會進行調查。由於此調查在法律上沒有特定期限,加上關係到多間大型公司,若然Valve繼續行相同政策,在歐洲地區相信也會遭到不少麻煩。

竟然冇任屎堂

我都濕晒

咁64都係要入畫

我都濕晒

咁64都係要入畫

你要分清楚
64同Sunshine係入到一個地圖
即使佢入場前個目標係拎A星
但入到去佢一樣可以去拎左D星先
又或者先拎左100Coins/紅Coin星先都得
呢類就係官方講既箱庭Mario
Galaxy同3D就係入到去你目標得A星
就算你做幾多野BCDE星都唔會出現
表面上大家都係3D MARIO
但做既野其實唔同
galaxy有壯闊宇宙做包裝所以感覺好自由
由粒星發射嗰下係好爽皮

我都濕晒

咁64都係要入畫

你要分清楚
64同Sunshine係入到一個地圖
即使佢入場前個目標係拎A星
但入到去佢一樣可以去拎左D星先
又或者先拎左100Coins/紅Coin星先都得
呢類就係官方講既箱庭Mario
Galaxy同3D就係入到去你目標得A星
就算你做幾多野BCDE星都唔會出現
表面上大家都係3D MARIO
但做既野其實唔同

嚴格黎講係可以咁分
但其實64 都係可以選擇其中一粒星黎做
或者做左A 先有其他
又唔係真係sandbox 到咁

galaxy 一樣係有其他星星可以做左先 , 有alternative path
有luigi 影相side mission
galaxy有壯闊宇宙做包裝所以感覺好自由
由粒星發射嗰下係好爽皮

仲有galaxy個ost 係orchestra
成個feel 好狀闊

zelda TP 咁epic都只係電腦sequence
HD 重製都仲係電腦 玩落成個感覺真係差少少
好期待odyssey 同 Breath of the wild OST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞