[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
笑左,高登無人開3DS POST

有啊
笑左,高登無人開3DS POST

有啊

回家吧

好行唔送
Switch online 年費:
2-3,000 yen ($17.50 - $26.50) 一年

Source:日經

差唔多兩美金一個月

Xbox 同PS好似60美金一年

咪同psn差唔多 $268 12個月
2-3,000 yen ($17.50 - $26.50) 一年

差唔多兩美金一個月

上邊3000yen就抵啦

差唔多兩美金一個月

香港咁平架
Google左外國真係要60美金一年

差唔多兩美金一個月

上邊3000yen就抵啦

咁平

差唔多兩美金一個月

香港咁平架
Google左外國真係要60美金一年

但我都玩wii u 多
買左psn 都係擺
鬼佬app store 未有火紋

日本都未有

預備好張英鎊卡課金

日本都未有

預備好張英鎊卡課金

Rich
小薯零課算

日本都未有

預備好張英鎊卡課金

Rich
小薯零課算

有啲仔好型驚忍唔住

預備好張英鎊卡課金

Rich
小薯零課算

有啲仔好型驚忍唔住

睇youtube 啲鬼妹好鍾意chrom

日本都未有

預備好張英鎊卡課金

Rich
小薯零課算

課金抽獎呢個發明真係好on9

比3次錢玩3隻if 課金down 埋啲map
心甘情願好多

預備好張英鎊卡課金

Rich
小薯零課算

有啲仔好型驚忍唔住

睇youtube 啲鬼妹好鍾意chrom

forbes到底幾憎老任
篇篇都亂咁吹睇死佢
篇篇都亂咁吹睇死佢

篇篇都亂咁吹睇死佢

1/28 :任天堂每年只會出到1-3隻一廠game落switch

me:黑人問號
篇篇都亂咁吹睇死佢

1/28 :任天堂每年只會出到1-3隻一廠game落switch

me:黑人問號

一啲人成日話老任食老本點點點
另一啲人就話老任搞咁多新野大爆死
篇篇都亂咁吹睇死佢

嗰啲文係任人寫Upload上去架
個作者愈多人睇就愈多錢收
咁就梗係要寫啲controversial 啲嘅野啦
[url]https://twitter.com/PaulTassi?s=03
[/url]

原來呢條友寫廢up完比人罵就屌人fanboy
篇篇都亂咁吹睇死佢

唔怪得知
Spoke to Nintendo: Fire Emblem to be released "before midnight Japan time Feb 2." So could be another 14 hours
Spoke to Nintendo: Fire Emblem to be released "before midnight Japan time Feb 2." So could be another 14 hours

篇篇都亂咁吹睇死佢

唔怪得知

同香港個咩輔仁網一樣
君島 : 2017年中決定project QoL命運
未知 電影 幾時出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞