[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
https://www.youtube.com/watch?v=ZlPgt2g-yls

五個人既八人對戰

導演燈光化妝唔洗玩咩
任天堂存日本 echos 開訂喇
係咪只可以集運返黎香港

飛過去

宜家有行應該唔洗日本訂返來,之前果隻我日本訂,點知香港成街都係行

但我想買valentia complete版

醒覺我都係日本訂最貴特別版,香港都有行,重要平過円。睇你博唔博,我今次就唔日本訂了

隻fate / if 香港無特別版

我記得有啊,可能我記錯

飛過去

宜家有行應該唔洗日本訂返來,之前果隻我日本訂,點知香港成街都係行

但我想買valentia complete版

醒覺我都係日本訂最貴特別版,香港都有行,重要平過円。睇你博唔博,我今次就唔日本訂了

隻fate / if 香港無特別版

我記得有啊,可能我記錯

水貨炒價黎架
同xenoblade X 個盒裝一樣
有冇咩USB C尿袋推介
盒唔係好大咋喎

點解唔買條線算

點解唔買條線算

而家用緊芒亨個尿袋得9000, 應該就唔夠餵SWITCH
想買過個
我朋友3月尾去日本,係日本買switch會唔會平D? 同埋洗唔洗用變壓器?

如果Okay會叫我朋友幫我買

點解唔買條線算

而家用緊芒亨個尿袋得9000, 應該就唔夠餵SWITCH
想買過個

4310mAh
我朋友3月尾去日本,係日本買switch會唔會平D? 同埋洗唔洗用變壓器?

個火牛係普通USB-C火牛,響香港應該好易買
『ARMS』最強腕自慢決定戦も開催! 闘会議2017で、Nintendo Switchの体験ができる!

唔合規格嘅就易買

唔合規格嘅就易買

跟list amazon買左條anker

唔合規格嘅就易買

認真我都係等 Benson / Nathan 測試下部 switch 究竟跟咗份 spec 幾多成先再睇買咩
『ARMS』最強腕自慢決定戦も開催! 闘会議2017で、Nintendo Switchの体験ができる!

無乜興趣呢隻
寧願佢出返wii u sport 果隻網球同打拳
而家先買3ds會唔會好on9

有幾多game想玩先

都係玩下mario

見手機課金game唔岩玩,悶悶地所以有依個諗頭

見到而家又話有無卡破解
品勝20000 MA 尿袋備已準
https://www.youtube.com/watch?v=ZlPgt2g-yls

五個人既八人對戰

唔係網上4 打 4 加一個人好似睇緊PLAYER 1 玩

有幾多game想玩先

都係玩下mario

見到而家又話有無卡破解

好行唔送
btw 買新機記得第一件事 update 最新版本

有幾多game想玩先

都係玩下mario

見到而家又話有無卡破解

屌你乞衣咩
買隻mario 閒閒地都玩到40-50個鍾
仲要係高質素高成本
幾百蚊咪撚咁肉酸啦

唔合規格嘅就易買

認真我都係等 Benson / Nathan 測試下部 switch 究竟跟咗份 spec 幾多成先再睇買咩

日元29980平過香港2340仲要唔洗食game,只係唔知可唔可以免稅/退稅姐
又唔駛俾班炒家撚狗
又要平少少
又唔駛硬食game

係香港買部遊戲機先咁折墮

有幾多game想玩先

都係玩下mario

見到而家又話有無卡破解

屌你乞衣咩
仲要係高質素高成本
幾百蚊咪撚咁肉酸啦

依家二手大把破解機
琴日幾經辛苦先入到部冇破解又新淨嘅
btw 冇錢唔好學人打機,玩返手機game算啦你

有幾多game想玩先

都係玩下mario

見到而家又話有無卡破解

屌你乞衣咩
仲要係高質素高成本
幾百蚊咪撚咁肉酸啦

依家二手大把破解機
琴日幾經辛苦先入到部冇破解又新淨嘅
btw 冇錢唔好學人打機,玩返手機game算啦你

d人唔撚知原來game係要畀錢
啱啱先喺街見到個廢中好撚自豪話畀人知點樣用android玩nds rom
又唔駛俾班炒家撚狗
又要平少少
又唔駛硬食game

係香港買部遊戲機先咁折墮

仲要坐響屋企un un屋等收機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞