[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
買完尿袋又要煩買牛
又唔駛俾班炒家撚狗
又要平少少
又唔駛硬食game

係香港買部遊戲機先咁折墮

之前我屌啲鋪頭撚狗
有啲巴打仲係到話乜野人地都要賺
好阿Q精神

港任根本就無規定鋪頭食骨咁賣機

香港人最鍾意一邊比人恰一邊幫恰人果個搵藉口

之前咪討論過根本無人知係港任/代理/鋪頭既問題
都係個句,我係鋪頭肯定唔會叫人食Zelda甘好死
btw買行有買行既好處
2年保,香港牛(之前睇報價紙都要成200幾),3月3即日有得玩
根本無必要踩到行機一文不值
其實跟 dock 嗰個 ac adapter 應該係計晒叉電 + docked mode + powered hub 嘅用電
淨係叉住部嘢嘅話 power 應該可以低啲
依啲等 Benson 試啦
又唔駛俾班炒家撚狗
又要平少少
又唔駛硬食game

之前我屌啲鋪頭撚狗
好阿Q精神

都係個句,我係鋪頭肯定唔會叫人食Zelda甘好死
btw買行有買行既好處
2年保,香港牛(之前睇報價紙都要成200幾),3月3即日有得玩

btw 甘你老母
又唔駛俾班炒家撚狗
又要平少少
又唔駛硬食game

之前我屌啲鋪頭撚狗
好阿Q精神

都係個句,我係鋪頭肯定唔會叫人食Zelda好死
btw買行有買行既好處

btw 甘你老母

又見弱智捉單字
改返,開心未?
乜我有踩行機咩

我踩堆濕鳩鋪咋

乜我有踩行機咩

我踩堆濕鳩鋪咋

應該踩自願食骨仲食到㗩㗩聲既狗
乜我有踩行機咩

我踩堆濕鳩鋪咋

咪係囉
之前new 3ds 水貨啲鳩鋪咪一樣係到撚狗
唔明點解可以撐得落, 賺錢賺到咁撚濕鳩
同大陸人有咩分別
又唔駛俾班炒家撚狗
又要平少少
又唔駛硬食game

之前我屌啲鋪頭撚狗
好阿Q精神

都係個句,我係鋪頭肯定唔會叫人食Zelda好死
btw買行有買行既好處

btw 甘你老母

又見弱智捉單字
改返,開心未?

5p 到咁惡
block 得

birdo

根本寶可夢呢個名就好好聽,最好整走圭精靈兩個字囉唔該

等聽皮卡優

等聽皮卡優

你天堂話公式名叫pikacha架

https://www.youtube.com/watch?v=XxZJa78FC3M
『ARMS』キャラクター紹介 (闘会議2017版)

https://www.youtube.com/watch?v=ed6ieyYTazM
『ARMS』ARM図鑑 (闘会議2017版)
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/XX/sp/action/main/04.html
新狩技

加多堆怪好過啦

沙獅黑角蒼老山就係新怪
其實隻fire emblem echoes 係重製定乜?
以前係神作黎?
我淨係玩過awakening 同 fate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞