[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
BTW愈後愈難 之後出D PUZZLE關既降臨都幾好玩
#eShop Thursday: Turbografx 16 classic Bomberman '94 is now available on #WiiU Virtual Console!

wfc

我岩岩都訂左 $3150

HMV?

好似訂極都仲有咁
真係好憎呢d銷售手法 之前就到到都爆訂
而家又慢慢多D地方有得訂
sony又係咁 成日係到做就無貨既感覺
然後引哂d炒家去炒

誰叫你是香港人

擠牙膏嘛
e+ 買樓買車買電話買衫買乜都咁
仲要第一水少到可憐訂埋限時搶購造條人龍出嚟
等消息傳開就慢慢一路放貨
炒家一個唔小心都係會瀨嘢

HMV?

好似訂極都仲有咁
然後引哂d炒家去炒

誰叫你是香港人

擠牙膏嘛

點止炒家,4隻 game果啲都
尋日先話時間過得快,今日見到林伯就掛靴,真係覺得原來好多睇開既球星已經掛哂靴…
Fire Emblem Heroes(Japan)
Free download #1
Grossing #8
Nintendo UK ‏@NintendoUK
We sent Mr Aonuma on a very important quest. Check back tomorrow to see how he got on. #Zelda

Zelda direct?
We sent Mr Aonuma on a very important quest. Check back tomorrow to see how he got on. #Zelda

[/
¥23,530 +1,010.00 (+4.48%)
估唔到會係火紋屌打返FF轉頭
老任心諗以後只出課金驚

咁多人課
BELIEVER好好聽

HMV?

好似訂極都仲有咁
然後引哂d炒家去炒

誰叫你是香港人

擠牙膏嘛

點止炒家,4隻 game果啲都

出之前應該會有DIRECT
很多人課金回體打競技埸
買斷商城唔鐘意 咪變返抽蛋囉

動森

動森

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞