[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
因為本人無試過機唔知

但有試玩過switch果d覺得手提只岩訓係床,出街隨機打不了

呢個觀感的確令3ds系統仲有生存空間

要玩 Switch,不了
因為本人無試過機唔知

但有試玩過switch果d覺得手提只岩訓係床,出街隨機打不了

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多
尋日同隔離菊d毒拎食飯,比人笑鳩你班任豚一年都搞唔到一次聚

JJ插地求救,啲game同配件上網訂係咪平啲?定係到時買價錢都差唔多?
如果上網買去邊到買

見到樂天平Amazon好多,有冇伏
http://global.rakuten.com/zh-tw/store/mediaworldkaitoriworld/item/10460010000/

https://www.amazon.com/Super-Bomberman-R-Switch/dp/B01N9RAP7M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486355317&sr=8-1&keywords=Switch+SUPER+BOMBERMAN+R

你去返日本amazon 咪平囉

又係喎,自
不過唔識睇日文

E家amazonjp有英文同簡中
較簡中搵客服既話,都係中文客服,而且有咩問題仲會打電話聯絡你
好好用

當我去埋單時睇一睇之前張報價

galaxy有壯闊宇宙做包裝所以感覺好自由
由粒星發射嗰下係好爽皮

仲有galaxy個ost 係orchestra
成個feel 好狀闊

zelda TP 咁epic都只係電腦sequence
HD 重製都仲係電腦 玩落成個感覺真係差少少
好期待odyssey 同 Breath of the wild OST

https://m.youtube.com/watch?v=HNqEfB6IYmE
J ed

新mario 同zelda 都係會用50人樂團錄音
JJ插地求救,啲game同配件上網訂係咪平啲?定係到時買價錢都差唔多?
如果上網買去邊到買

見到樂天平Amazon好多,有冇伏
http://global.rakuten.com/zh-tw/store/mediaworldkaitoriworld/item/10460010000/

https://www.amazon.com/Super-Bomberman-R-Switch/dp/B01N9RAP7M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1486355317&sr=8-1&keywords=Switch+SUPER+BOMBERMAN+R

你去返日本amazon 咪平囉

又係喎,自
不過唔識睇日文

E家amazonjp有英文同簡中
較簡中搵客服既話,都係中文客服,而且有咩問題仲會打電話聯絡你
好好用

當我去埋單時睇一睇之前張報價

amazon 計重量運費
水貨嘅係香港買未必會貴
個表係行貨
任記睇黎同Apple係有長期合作關係喎
https://www.youtube.com/watch?v=Qt5mx4wcHVY
Yusuke Kozaki draws Sharena on iPad Pro @Nintendo Mobile
Switch ad 成功令Patriots 反cup (好似係)

帶開幾廿分都比人反cup
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

夜晚喺床玩3DS好易瞓著→爆頭
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽

諗起細個玩gameboy果陣用既燈架
偷偷地夜晚係被入便玩
3ds/psv多數趴係張床到玩
愈出愈重舉得好辛苦
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽

偷偷地夜晚係被入便玩
愈出愈重舉得好辛苦

點解你地會響床打機
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽

偷偷地夜晚係被入便玩
愈出愈重舉得好辛苦

點解你地會響床打機

打完可以直接瞓
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽

偷偷地夜晚係被入便玩
愈出愈重舉得好辛苦

點解你地會響床打機

打完可以直接瞓

“kum”住被玩又舒服
官網剩特典賣晒
5月出貨把大師劍都冇晒
仲以為無限生產
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽

偷偷地夜晚係被入便玩
愈出愈重舉得好辛苦

點解你地會響床打機

打完可以直接瞓

“kum”住被玩又舒服

特別係冬天
https://www.youtube.com/user/adblitz
YouTube Superbowl ad 投票無Switch揀
之前E3 Trailer投票又無BOTW
官網剩特典賣晒
5月出貨把大師劍都冇晒
仲以為無限生產

無限劍製
因為本人無試過機唔知

3ds 都大把人不了啦
都係訓床玩多

熄晒燈玩好爽

偷偷地夜晚係被入便玩
愈出愈重舉得好辛苦

點解你地會響床打機

打完可以直接瞓

“kum”住被玩又舒服

特別係冬天

應該話有邊度唔可以打機
官網剩特典賣晒
5月出貨把大師劍都冇晒
仲以為無限生產

買左amiibo + ost set
#伊波杏樹生誕祭2017

EA: FIFA Switch - custom built FIFA18
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞