[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
咁apita uny 點解又唔洗食骨?
咁apita unty點解又唔洗食骨?

日本公司?
話時話Sofar全部switch宣傳片都係target 歐美玩家
話時話Sofar全部switch宣傳片都係target 歐美玩家

歐美掌機一池死水,要救

日本公司?

大舖
攞貨多
有master contract

日本公司?

大舖
攞貨多
有master contract

同埋定位唔同,呢D大公司對代理/老任黎講只係純賣主機增加市佔率,D人買左機都係去game鋪買game,呢d公司D game賣唔去對老任同代理無所謂 同埋呢d對個d大公司黎講只係兼職執少少
相反game鋪真係靠game搵食,佢地如果d game去唔到就執啦,係代理/港任角度,既然你d game去到就無理由唔叫你食

利伸:翻工個度好多公司搵我地賣手擴大市佔率 甚示不惜蝕本做
其實香港係咪太多細 game 舖
頭先問過藍店哥哥, 佢同我講係老仼要佢地訂機要硬食薩爾達同12 switch , 唔係佢地想迫客食骨 你地信唔信

我信你問過藍店哥哥

唔好亂屈老任呀,好多人話係代理同鋪逼你食屎(骨)咋
班人仲食符津津有味架

我諗如果係我開鋪既話我都會屈老仼
頭先問過藍店哥哥, 佢同我講係老仼要佢地訂機要硬食薩爾達同12 switch , 唔係佢地想迫客食骨 你地信唔信

我信你問過藍店哥哥

唔好亂屈老任呀,好多人話係代理同鋪逼你食屎(骨)咋
班人仲食符津津有味架

我諗如果係我開鋪既話我都會屈老仼

無細本又利己既野個個都做既

金源夠大啦,咪又係要食骨
根本就係有班有心人知道香港既食屎狗文化
質d垃圾骨比你班狗食都照狗衝仲要大聲夾惡話食骨好正常架姐
既然有得賺,點解唔賺

PS.一直都話語ony同任地獄都係仆街
btw 你地想知係老任定代理逼人食,去搵返2011年3DS首發個陣係咪全港要食骨咪知係邊個囉,個陣港任根本無聲出

邊個係仆街都唔關事,反正有食骨我就會屌

金源夠大啦,咪又係要食骨
根本就係有班有心人知道香港既食屎狗文化
質d垃圾骨比你班狗食都照狗衝仲要大聲夾惡話食骨好正常架姐
既然有得賺,點解唔賺

PS.一直都話語ony同任地獄都係仆街

比人恰到上心口都話賺錢好正常理解
香港人好阿Q
比人撚狗都唔出聲
好心老任快d出部次世代 720p 3ds 啦

任天堂は既に新しい携帯型ゲーム機の開発に着手しているもようで、登場するのは2018年以降とみられる。

btw 人地索索vita都720P左咁多年啦,老任仲咁落後架
vita邊度黎720P 自己出去開post問下啦

日本公司?

其實到呼係唔係一定唔使食骨

日本公司?

其實到呼係唔係一定唔使食骨

打錯

到時
Switch online 年費:
2-3,000 yen ($17.50 - $26.50) 一年

Source:日經

差唔多兩美金一個月

Xbox 同PS好似60美金一年
君島:我地仲研究緊VR
解決左長時間玩會攰個問題後就會玩VR

http://asia.nikkei.com/Business/Consumers/Nintendo-to-equip-Switch-with-upgraded-web-services

http://asia.nikkei.com/Business/Consumers/Nintendo-to-equip-Switch-with-upgraded-web-services

作為VR game 嘅先驅者,失敗左一次今次睇定啲先都啱嘅

作為VR game 嘅先驅者,失敗左一次今次睇定啲先都啱嘅

其實VB都唔算VR,只係一部放響眼前既3d遊戲機
任天堂確認取消開發PROJECT GIANT ROBOT
鬼佬app store 未有火紋
笑左,高登無人開3DS POST
鬼佬app store 未有火紋

日本都未有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞