[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

信和又賺一筆

有隻比卡超黎既喂

信和又賺一筆

有隻比卡超黎既喂

側側膊

信和又賺一筆

有隻比卡超黎既喂

『スプラトゥーン2』には、「プライベートマッチ観戦機能」が搭載される。
これは、プライベートマッチで対戦する8人とは別に、9人め、10人めがカメラマンとしてマッチングして、バトルを観戦できる機能だ。
ふかん視点と、各プレイヤーの三人称視点を切り替えることができるぞ。
想做現充
想做現充

想做現充

只要有心,誰人都能gay
有冇人上老任度訂左火紋限定?有冇得疊單

我都諗緊係唔係老任度訂好.

已訂

tenso仲搞緊認證,影個地址比佢話受
同輸入嘅唔同

我唔洗認證嘅?
送貨果陣先要?

你唔認證佢唔會寄
佢有寫明
有冇人上老任度訂左火紋限定?有冇得疊單

我都諗緊係唔係老任度訂好.

已訂

tenso仲搞緊認證,影個地址比佢話受
同輸入嘅唔同

我唔洗認證嘅?
送貨果陣先要?

你唔認證佢唔會寄
佢有寫明

thanks
認證左先

我用美版機

我用美版機

竟然有中文化
[img]https://na.cx/i/Z443gRq.jpg[/g]

點解唔專心搞Switch 中文
等一個mon hun我就狗沖switch了

我用美版機

竟然有中文化

火炆都有中文
新出果啲mario, yoshi都無

我都等緊mon hun, 不過冇mon hun我都已經衝左

我用美版機

竟然有中文化

火炆都有中文

港任從未正式宣佈software lineup
[img]https://na.cx/i/Z443gRq.jpg[/g]

點解唔專心搞Switch 中文

如果係真應該會同時宣佈Heroes 中文版?

我用美版機

竟然有中文化

火炆都有中文

港任係咪仲係果個阿婆代理

到時最大問題就係電
希望zelda係用盡左switch
如果唔係 到時出d勁game 100%玩粒幾鐘就收皮

我用美版機

竟然有中文化

火炆都有中文

港任係咪仲係果個阿婆代理

唔係前 台任先係咩
港任係日任自己管好似

到時最大問題就係電

Zelda 係Port 咋
佢係Range 係2. 5至6hrs
Zelda 係3hrs

到時最大問題就係電

Zelda 係3hrs

真係唔好咁大期望
電呢家嘢同重量成正比
你當佢係一部tablet
呢個重量可以有幾多電丫
就當佢行game 低耗到同播片差不多都唔會玩得幾耐

到時最大問題就係電

Zelda 係3hrs

真係唔好咁大期望
電呢家嘢同重量成正比
呢個重量可以有幾多電丫

耗電真係唔知佢點計
話就話3個鍾
但話唔定你去到2個鍾就會著紅燈
到時都要save 定搵電叉

到時最大問題就係電

Zelda 係3hrs

真係唔好咁大期望
電呢家嘢同重量成正比
呢個重量可以有幾多電丫

耗電真係唔知佢點計
話就話3個鍾
但話唔定你去到2個鍾就會著紅燈
到時都要save 定搵電叉

其實出街點玩到咁耐
有時帶部3ds出街都未必會玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞