[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
Order Details
Placed on 2017/02/08
http://Amazon.co.jp限定】【液晶保護フィルムEX付き (任天堂ライセンス商品) 】Nintendo Switch Joy-Con (L) ネオンブルー/ (R)
Video Game
Sold by: Amazon Japan G.K.
HKD 2,210.56

Item Subtotal: HKD 2,210.56
Shipping & Handling: HKD 113.75
Order Total: HKD 2,324.31
Payment Method
Credit Card (Mastercard) HKD 2,324.31

你唔會係用咗 amazon jp 嘅匯率吧?

個廣告拍到apple 果啲咁
可唔可以連去電腦mon玩?
就出機竟然咩都冇消息
GAME 廠又冇新GAME..

不嬲出之前都冇消息,而且依家又無event
間間廠都睇定先出,而且switch既開發機又派得遲
可能到e3先有好多新game公佈

想買個尿袋
但又驚佢支援qc3.0

qc 3.0 Qualcomm野黎喎

Switch 九成係 USB-PD
100% 冇可能係 qc
btw qualcomm 仆街死

S625 = 神U

買電話係睇qc
Google pd都有幾代
3.0好似唔多尿袋有

Google 同 USB-IF 都已經分別講明 USB Type-C spec 係唔容許 qc 存在

你個moon有hdmi頭咪得

電腦mon有hdmi port就得
Alone bb let's 結婚

對紅色user name無興趣

gay

藍色點睇

藍色點睇

今晚扑野夜唔夜

藍色點睇

大爆菊

不嬲出之前都冇消息,而且依家又無event
間間廠都睇定先出,而且switch既開發機又派得遲
可能到e3先有好多新game公佈

想買個尿袋
但又驚佢支援qc3.0

qc 3.0 Qualcomm野黎喎

Switch 九成係 USB-PD
100% 冇可能係 qc
btw qualcomm 仆街死

S625 = 神U

買電話係睇qc
Google pd都有幾代
3.0好似唔多尿袋有

Google 同 USB-IF 都已經分別講明 USB Type-C spec 係唔容許 qc 存在

但我搵到既USB typeC尿袋都係會寫qc3.0
寫明USB pd既尿袋反而小
好似好多介紹USB pd都係講Xpower

https://plus.google.com/102612254593917101378/posts/1PJZT2g61Ag

Now

隊波十幾年來第一次入到季後賽,實有賺啦

藍色點睇

今晚扑野夜唔夜

let's do it baby.

藍色點睇

今晚扑野夜唔夜

let's do it baby.

Now

隊波十幾年來第一次入到季後賽,實有賺啦

DeNA、まとめサイト問題で38億円の減損損失
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞