[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
突然想玩返3ds 火紋,如果依家出3ds,係咪好不智?

大把game 玩

真係好好玩

awaken個lucina

你有game想玩然後買就唔算不智

大把game 玩

真係好好玩

鍾意玩都唔買黎玩就真係不智喇

大把game 玩

真係好好玩

絕望未來篇
火紋要買埋DLC全部都好高質
US eShop 解鎖咗外國卡

出新手村
Sangokushi 13 with Power Up Kit (PS4/PSV) – 9/8/9/9
Diabolic Lovers Lost Eden (PSV) – 8/8/8/9
Kamaitachi no Yoru Rinne Saisei (PSV) – 8/8/8/8
Mercenary Kings (PS4) – 8/7/7/8
Moon Hunters (PS4) – 7/8/8/7
Teslapunk (Wii U) – 7/6/7/7
Emily Wants to Play (PS4) – 7/7/6/6
Nidhogg (PS4/PSV) – 7/7/6/7

大把game 玩

真係好好玩

絕望未來篇

個post好邪惡
收部二手n3ds玩下先

係咪真架...
七仔果張都得!?!?!?!?!?

想買張日元入美版

大把game 玩

真係好好玩

絕望未來篇

個post好邪惡
收部二手n3ds玩下先

啲圖有啲太誇張
隻game 入面畫果啲動畫其實好靚

記住開恆個3d睇

係咪真架...

想買張日元入美版

應該就講緊信用卡啦

係咪真架...

想買張日元入美版

應該就講緊信用卡啦

https://www.reddit.com/r/3DS/comments/5shx9o/you_can_now_use_nonamerican_credit_and_debit/

係咪真架...

想買張日元入美版

應該就講緊信用卡啦

https://www.reddit.com/r/3DS/comments/5shx9o/you_can_now_use_nonamerican_credit_and_debit/

今晚即買game
玩盡部wii u 佢先封
放 PS4 BIO 7中文版,
任豚巴打價$250,
code未用

放原因:我買錯左日版DLC
放 PS4 BIO 7中文版,
任豚巴打價$250,
code未用

放原因:我買錯左日版DLC

上YouTube 成日見到"口袋大作戰"既廣告
全部都照剪正版D片再加少少自己game 畫面落去
頭先直頭見到個係
全段2017 劇場版teaser trailer 聲都冇剪放左落去

有冇多D呢隻game 既背景?
點解可以咁猖狂又唔收皮
想問下各位巴絲
依家N3DS/N3DSLL咩價位到?
有興趣入手
頭先直頭見到個係
全段2017 劇場版teaser trailer 聲都冇剪放左落去

點解可以咁猖狂又唔收皮

乜撚嘢黎架
ublock origin 長開未見過
youtube 有冇得 report 廣告?
想問下各位巴絲
依家N3DS/N3DSLL咩價位到?
有興趣入手

千二左右掛
頭先直頭見到個係

點解可以咁猖狂又唔收皮

乜撚嘢黎架
ublock origin 長開未見過
youtube 有冇得 report 廣告?

我都見過 佢game內容直程用Pokémon 圖...

咁撚勁都有
Kimishima (via Time): We are not creating a successor to the 3DS right now.
ARM
7 小時 ·
See what Nintendo Switch has up its sleeve for March 3, powered by 4x ARM Cortex-A57.

https://www.facebook.com/ARM/posts/10155055906014588

幻想破滅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞