[Switch/3DS集中討論] 仲有1個月 (6)

1001 回覆
7 Like 0 Dislike

25連

中5星難定儲齊羽毛難

4星飛龍姐姐高攻正

res , speed 都勁低
又比弓剋

就算同level藍色魔法都可以輕鬆x2 秒你
出黎都係同人換棋 搏下血
隻game 飛天唔會行多格,唔著數
1-2-switch有dgame睇落都幾過癮,不過真係冇人同我玩

女友會同自己玩1-2 switch的揮手

1-2-switch有dgame睇落都幾過癮,不過真係冇人同我玩

女友會同自己玩1-2 switch的揮手

啱啱係日森訂左 計埋 轉運 埋單應該$2600 左右
貴過行少少 不過起碼唔使食game

直送好似平啲

好耐冇開過

直送好似平啲

係,我on9食佢個匯率都平過行貨

直送好似平啲

你研究下有無得改個currency啦
反正未出貨
去客服問下
PS4 26,870
New3DS LL 18,891
Vita 9,626
PS4 Pro 9,508
2DS 5,593
New3DS 1,617
Wii U 778
PS3 548
Xbox One 111

直送好似平啲

反正未出貨
去客服問下

少少錢算啦
依家可唔可以用燒錄卡玩老番

直送好似平啲

反正未出貨
去客服問下

少少錢算啦

記憶中計返master visa 啲charge 其實係差不多

直送好似平啲

反正未出貨
去客服問下

少少錢算啦

記憶中計返master visa 啲charge 其實係差不多

就算係Tag&Go啲閪charge都平唔少
打錯 Tap&Go
E3 will be open to the public for the first time ever this year

25連

中5星難定儲齊羽毛難

4星飛龍姐姐高攻正

res , speed 都勁低
又比弓剋

就算同level藍色魔法都可以輕鬆x2 秒你
出黎都係同人換棋 搏下血
隻game 飛天唔會行多格,唔著數

我之前就係缺一個高攻角色,
子安劍士又唔夠高攻
利申0課

直送好似平啲

反正未出貨
去客服問下

少少錢算啦

就算係Tag&Go啲閪charge都平唔少

比盡咪又平嗰一百幾十,廢事煩,一陣單都cut埋我就無謂

直送好似平啲

唔俾用海外地址...逼住用轉運
E3 will be open to the public for the first time ever this year

肯定劣化
[quote]https://www.youtube.com/watch?v=OPMXIzsb4WI
Nintendo Switch TVCM おすそわけ篇

因乜事 re-upload 過?
https://www.youtube.com/watch?v=w2w8uZWZQ98
有冇人部3ds本體更新個黑mon陣熄唔到機
叉電都叉唔到
有冇人部3ds本體更新個黑mon陣熄唔到機
叉電都叉唔到

長撳電源掣嘅話點會熄唔到機
不過你更新緊嘅話小心變磚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞