iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
搞唔掂銀行app真係好難去jail
係,我部11pro max仲1516
我部MacBook壞咗,unjailbreak之後用iCloud restore返得唔得
Unjailbreak左可以重設
而家恆生直頭彈app
想轉保安編碼落舊機都唔得
jail左先知 屌
屌 我都係 仲有outlook
搞撚咗成晚都搞唔掂
只有Snapchat 呢個方法,但次次咁整好麻煩
早幾日Unc0ver 4.0.0一出就jb左13.3係到分享下用緊咩tweaks:

大家仲有冇正Tweaks share吓
我hsbc都係,相信一樣驗證
用iCleaner Pro清理文件,然後 Remount RootFs Unjailbreak
用得返
有無教學
Enable咗了係咪未support ios13.3/a13
唔知做乜春今日開唔到YouTube App...
剷埋YouTube Tool,
Disable晒Flex 3嘅YouTube Patch都係彈App...
明明呢幾日都冇更新, 重裝返前一個版本都係唔得...
唔知關唔關JB事
最近都冇搞過JB啲野...
只有用iCleaner Pro清下垃圾+Reboot手機重新JB
部ipx 12.4升上13.3個時唔記得un jb + 用icleaner 清野...

直上完冇jb都用唔返d bank app
仲可以上13.3?
有backup shsh2可以
save左blobs既話, 可以用futurerestore
求教學
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞