iOS 12.0-12.1.2 Jailbreak!!!

936 回覆
34 Like 29 Dislike
有冇人有用xarold呢個sources?
以前ios9 jb有用過
岩岩用sileo試下加返話咩可能有惡意軟體定唔安全
有冇巴打用緊知點搞
入面通常係pirated tweak
建議最好唔好用呢個source
有冇巴打知渣打個apps點搞?
裝咗jailprotect同liberty lite都係開唔到
一開就彈
ios 12.1.1
明白
同埋a12係咪淨係得sileo
因為好似好多以前cydia有既tweak都唔見
定係我冇d sources?
而加淨係裝左youtube同翻譯咋
目前A12係得Chimera嘅Sileo
如果你係講緊Bigboss入面嘅tweak, Chimera好似因為廣告上嘅問題,專登開咗個mirror source, d更新同原本個source唔同步
thx巴打
雖然唔係好明
有冇咩必裝sources推介
想裝 auto videototate
audiorecorder ,recent fb
untrusterd host blocker

裝唔到Shadow有冇巴打知點搞?
用咩源
都佢係彈左去個網頁到
想問下巴打點樣 setting
一直用不了
連恆生都用不到
直接搵佢個depends裝左佢
無嘅上網搵source
真係得!!!感謝巴打!!!
用咗上面啲方法都仲係用唔到Payme
有冇巴用到教教我應該點做
Liberty lite beta 一定可以
nojbdetect 請問係邊一個source?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞